Kamil Durczok TVN - Upier...... stół RURKU!!
.png)
Dromader napisał(a):darek1 napisał(a):Utalentowany doradca bankowy były premier Marcinkiewicz, dobry mąż i katolik i jego młoda Lady z małej miejscowości gdzie gro ludzi nie ma pracy.
To proponuję jeszcze ... wiersze Izabell na jej własnym blogu![]()
![]()
.png)
Jest ujęte w przytoczonym artykule, a ja też, w pierwszym poście, się ustosunkowałem.JacYamaha napisał(a):Żeby daleko nie szukać - kradzież napisu w Oświęcimiu...
Niby się łapie, ale miało być, że tak powiem, szerzej.AndrzejJ. napisał(a):wystąpienia Janniko na forum obciach forumowy roku
Zdaje się, że to się przekłada na cały nasz footbol?kleeberg napisał(a):Bez wątpienia elokwentny,lingwinista ...Grzesiu Lato
Trop dobry. Faktycznie obciachy.darek1 napisał(a):
Nie no. Facet jest cool. Ponadto - powód miał? Miał.Motoschiza napisał(a):Ciała dał strasznie. Kamil Durczok ...
Miało o tym nie być. Dlatego, chyba, janniko już wcięło.Motoschiza napisał(a):Wpadki polityków.
darek1 napisał(a):Katarzyna Skrzynecka, która na łamach prasy i w telewizji przyrzekała wierność, miłość policjantowi z wydziału zwalczania piratów komputerowych Komendy Głównej Policji. Cóż czar prysł. Policjant wrócił do normalnej ciężkiej policyjnej roboty, nie błąka w obłokach jak kapryśna Kasia.
.png)
darek1 napisał(a):Znany aktor i reżyser Andzrej Łapicki i jego młoda Lady.Czy na starość się nie miesza trochę w głowie. To, że dziewczęta łapią starych dziadków na kasę to jeszcze rozumiem. Ale, żeby tak błaznić swój dorobek życiowy - tego to nie rozumiem.
.png)
.png)
maciek1956 napisał(a):Darku--wytłumacz mi, bo ja nie rozumiem ...
janlewbr napisał(a):Jednoręki bandyta i komisja w sejmie ...
Ania W napisał(a):
janlewbr napisał(a):... Europejskie kombinacje ...
.png)
Ania W napisał(a):Ależ to nie jest polityka, to kultura osobista człowieka.
.png)
Ania W napisał(a):Brak klasy...