Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Podgora z dzieckiem

W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Krzycho21
Plażowicz
Podgora z dzieckiem

Nieprzeczytany postnapisał(a) Krzycho21 » 11.08.2007 21:42

Witam

Ponieważ wybieram się pierwszy raz do CRO, na dodatek z rocznym szkrabem więc proszę o poradę. Wybrałem region Riwiery Makarskiej, a konkretnie Podgora, czy to dobry wybór, jakie są plaże, czy z małym dzieckiem we wrześniu to odpowiednie miejsce???????? Pozdrawiam
joanmis
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) joanmis » 12.08.2007 15:30

witaj. myślę, że to dobry pomysł. w zeszlym roku byłam z 1,5 rocznym synem w miejscowości obok - w Tucepi. Obie te miejscowosci są dość spokojne jak na Riwierę Makarską. Z tego co pamiętam, to plaże były tam częsciowo zacienione. zresztą we wrześniu jest tam już ogólnie luźniej i bardziej sprzyjająco dla rodziców z małymi dziećmi.
joanmis
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) joanmis » 12.08.2007 15:36

plaże są tam oczywiscie żwirowe. Z naszych doświadczeń - nie kupuj dziecku obuwia plażowego. w przypadku naszego syna skończyło się to otarciami i dużo nie brakowało a syn skręciłby nogę. te buty nie trzymają stopy takiego małego dziecka. lepiej tu kupić kapcie na twardej podeszwie. nasz syn ostatecznie chodził po plazy w kapciach z befado. wytrzymały wodę, sól, słońce i codzienne suszenie po dwa razy. na miejscu podobne doświadczenia mieli inni rodzice z małymi dziećmi.
Lubuszanin
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Lubuszanin » 12.08.2007 15:50

Plaza w Podgorze-to nie żwir napewno.
Obrazek
Obrazek
Krystof
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Krystof » 13.08.2007 09:32

joanmis - mój syn (rok i 3 miesiące) radził sobie świetnie w wodnych butkach; nie wyobrażam sobie dziecka w kapciach na plaży ... sópki powinny oddychać, a nie parzyć sięw materiale - szczególnie, że dziecko co chwilę moczy nogi :roll:

Żwirowa plaża ... 8) jak na chorwackie warunki, to żwirowa :wink:
jimmi
Croentuzjasta
Podgora

Nieprzeczytany postnapisał(a) jimmi » 02.09.2007 10:22

Na plaży gdzie ja byłem w Podgorze przy brzegu było dużo dużych kamieni o które można się pokaleczyć jak przychodzą fale i dzieci "walczą" z nimi
Torac
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Torac » 02.09.2007 12:58

Krzycho21 napisał(a):Witam

Ponieważ wybieram się pierwszy raz do CRO, na dodatek z rocznym szkrabem więc proszę o poradę. Wybrałem region Riwiery Makarskiej, a konkretnie Podgora, czy to dobry wybór, jakie są plaże, czy z małym dzieckiem we wrześniu to odpowiednie miejsce???????? Pozdrawiam

Na pewno zejscie do wody jest przyjemniejsze niż na przyklad w Breli . Tam po 3-4 metrach jest glębia . W podgorze jest spokojniej.

Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone