Ja myślę, że temat już można zamknąć, a porady dotyczące hotelu Sirena - w miejscowości Podgora - pisać w już istniejącym tutaj temacie.
Pozdrawiam.
pasażer napisał(a):mutiaq, podziwiam koleżankę. Ja już też nie daję rady w tym bałaganie, a ktoś tylko czeka na okazję. Tematy o plaży zakładane w dziale Regiony, o hotelach (jak ten) czy app też lub na odwrót. "Szukamy chętnych na wyjazd..." w dziale Apartamenty choć wyżej wielkimi literami dział "Forumowy auto-stop."!!!
Nowi lub forumowicze co proszą tylko o podpowiedź, namiary i tyle ich widziano nie przejmują się, byle coś się dowiedzieć i cześć.
Po przygodzie z cromaniakiem na podwójnym i podobnym, delikatnym moim zwróceniu jak Ty uwagi tu po prostu nie ma sił.
Moderatorzy by mogli trochę pomóc, tym forumowiczom którym się jeszcze chce podpowiadać, podsyłać tematy a tym samym i pomagać moderatorom. Czasem nakazać pisanie w starym temacie (tym bardziej swoim!) i szybko kolejny zamknąć lub też przenieść do odpowiednich działów. Tu prośba w szczególności do Piotrka i jorgusa, bo Leszka ostatnio mało, Rysio w innych tematach się więcej udziela, a o rodzynku lepiej nie wspominać.
Co z możliwością doklejania nowych wątków do starych?
Dokończyłem kilka podpowiedzi paru osobom i jak nie zapanuje się nad śmietnikiem w Regionach i Apartamentach to przyłączam się do grupy czytających tylko relacje.
Dziś (wczoraj bo już po 00.00) poklikałem na innym forum, gdzie nie ma OT i 100 wątków w jednym temacie. Polecam czasem.
Srdačan pozdrav
(napisałem w tym temacie bo, koleżanka podała już istniejący i powyższe posty też nic nie wnoszą)
pasażer napisał(a):Liczyłem na odpowiedź Piotrka lub jorgusa, którzy są w temacie, bo Janusza nie uważam za moderatora.
Nie sztuką jest pisać tylko w Relacjach "super pisz dalej, czekamy na ciąg dalszy" przez co nie ma jak się narazić nikomu i ogólnie jest się wtedy cacy. Osobom udzielającym się w HP też nic wielkiego nie grozi. Według mnie w Regionach i Apartamentach jest największe wyzwanie, szczególnie w tym okresie i prośba by koleżanka mutiaq nie musiała tracić więcej nerwów. Swoją drogą, patrząc tylko na powyższe odpowiedzi można by powiedzieć, że koleżanka mutiaq jest tu moderatorem. To zdanie niezłośliwe, a do przemyślenia. Wiem, że jorgus bierze wszystko na miętko i ma zasadę, że przecież jak ktoś chce to na 10 stronach znajdzie te 5 postów, z których coś się dowie, ale ile jeszcze ma być podobnych tematów? Zresztą sam bym chyba nie pisał na śmieciowym podłożu tylko założył nowy temat, więc tu koło się trochę zamyka. Też święty nie jestem i OT się tu przytrafi ale nie ciągnę go przez kilka stron, zresztą podobnie jak koleżanka mutiaq, którą proponuję na moderatora w dziale Regiony i dziale Apartamenty.
Pozdrawiam koleżankę serdecznie
MorskiPas napisał(a):Chyba się nie rozumiemy. Nie po to Ci odblokowałem konto, żebyś Ty stawiał mi warunki i mnie pouczał. Masz odpowiedzieć na jedno proste pytanie: czy zobowiązujesz się do przestrzegania regulaminu i zwyczajów panujących od lat na tym forum.
Krótka odpowiedź: TAK albo NIE. Brak odpowiedzi zostanie uznany za odpowiedź negatywną.
pasażer napisał(a):Nie było moim celem stawiać żadnych warunków, czasem myśl daję pod dyskusję, propozycję jak to jest zwyczajowo na forum.
Admin prosił bym się wypowiedział, więc to uczyniłem.
Co do regulaminu to jak nikt inny zawsze jest TAK.
Zwyczaje znam od czasu kiedy się zalogowałem, czyli ok 1,5 roku temu, a forum znacznie dłużej funkcjonuje, więc nie mogłem poznać wszystkich. Zwyczaj zawsze wyżej wszelakich przepisów i regulaminów, więc mówię krótko TAK.
Pozdrav pasażer
pasażer napisał(a):....nie widziałem przez ostatnie miesiące ostrzeżeń czy kartki. Czy kartek już się nie daje i teraz po cichu blokuje?
.png)
moondek napisał(a):Szukaj, szukaj i jeszcze raz szukaj... Nie zaśmiecaj forum. Na ten temat jest tutaj morze słów wielkości Jadranu.
moondek napisał(a):Post kolejnego LENIA do usunięcia.
Andrzejek napisał(a):Łosiu wracaj lepiej na swoją wiochę i nie przynoś wstydu rodakom.
Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje