MilaM napisał(a):MY też pierwszy raz do Cro w lipcu w te rejony, już nie mogę się doczekać!
Oj tak...licznik już mamy "odpalony"
.png)
MilaM napisał(a):MY też pierwszy raz do Cro w lipcu w te rejony, już nie mogę się doczekać!
.png)
.png)

MarDomi napisał(a):Do Podgory wybieramy się w tym roku, więc chętnie poczytamy. Bedziemy od 16-26 sierpnia
piekara114 napisał(a):Czech jest the best![]()
![]()
A w jakiej okolicy Podgory jest syrenka i skrzydła? Jadę do Podgory, ale na mapce nie mam ich zaznaczonychnie chcę ich ominąć, bo był by
.png)
misiekmb1 napisał(a):piekara114 napisał(a):Czech jest the best![]()
![]()
A w jakiej okolicy Podgory jest syrenka i skrzydła? Jadę do Podgory, ale na mapce nie mam ich zaznaczonychnie chcę ich ominąć, bo był by
Jadąc od Makarskiej przed stacją benzynową trzeba skręcić ostro w prawo i pod górkę prosto pod skrzydła

.png)
piekara114 napisał(a):misiekmb1 napisał(a):piekara114 napisał(a):Czech jest the best![]()
![]()
Jadąc od Makarskiej przed stacją benzynową trzeba skręcić ostro w prawo i pod górkę prosto pod skrzydła
Dzięki, już zarezerwowane: 13-24.07 Pogora, ul. Vincenza![]()
Dżejan napisał(a):misiekmb1 napisał(a):Jadąc od Makarskiej przed stacją benzynową trzeba skręcić ostro w prawo i pod górkę prosto pod skrzydła
chyba raczej w lewo

PozdravPowrót do Nasze relacje z podróży