Henio napisał(a)::D Dzieki koledzy za tak błyskawiczną reakcję![]()
Powiem coś w takim razie dla usprawiedliwienia. Opcja szukaj jest mi bardzo dobrze znana, faktycznie sporo postów, ale nic konkretnego. Poza tym nie zagłebiam sie za bardzo w stare, gdyż jak pewnie wszyscy dobrze wiecie sytuacja w cro i dojazd zmieniają sie w tempie blyskawicznym. Np. ostatnio byłem w cro w maju br. i we wrzesniu 2005 i dosłownie w oczach urosła mi autostrada wzdłuz balatonu ( jade przez Budapeszt), nie mówiac ze w 2004 oddali chorwaci megawypasioną autostradkę do splitu ( nawiasem mówiac znajomy Chorwat powiedzial mi w tym roku w maju ze za 2 lata otwieraja juz skonczoną do Dubrownika - bez zatrzymywania sie na granicy BiH - niech sie nasza władzuchna uczy:-) O korkach przed tunelami dowiedzialem sie od znajomego ktory z Bielska jechał do czarnogóry w lipcu 40 godzin, no i na tym forum. Dlatego się obawiam czy mój tak napiety plan dojazdu ( bez nieprzewidzianych postojów) wypali. Aha, jeszcze jedno - chce przyjechac do plitvic koło poludnia - czy nie za pozno na łazenie po parku?Pozdrav
PS. Dla Janusza - jestem sąsiadem zza miedzy
Byłem w Plitvicach w poniedziałek 21.08, dojechałem tam z Trogiru na 13.00, wybrałem 4 godzinną trasę i przejście jej (w tym stateczek i kolejka) rzeczywiście tyle czasu zajmuje. Tak więc, jeśli wybierzesz podobną to spokojnie się wyrobisz, na siłę dasz nawet radę zaliczyć trasę 7 godzinną. Miłego zwiedzania.

.png)
.png)
.png)
.png)
.png)