Apartament jest wolny od 25 sierpnia do oporu.
Kilka slow o samym apartamencie. Apartament posiada dwie osobne sypialnie (w jednej loze malzenskie, w drugim dwa osobne lozka) + wspolny salon z aneksem kuchennym. Na wyposazeniu: klimatyzacja, TV satelitarna, wielki taras, kuchnia z pelnym wyposazeniem i piekny widok na morze. Do apartamentu nalezy tez wielka polka na plazy i przy ktorej jest domek plazowy z lodowka i kuchnia. Mozna w nim tez przechowywac materace i lezaki plazowe. Odleglosc apartamentu od morza ok 200m.
Kilka slow o miejscowosci Stara Draga. Male siedlisko kilkunastu domow, cicha okolica, bez sklepow i restauracji. Jednym slowem bloga cisza. Do najblizszego sklepu 1,5km. Plaza cicha i spokojna, malo ludzi. Oprocz polek jest tez lagodne zejscie do morza po zwirkowej plazy, w sam raz dla rodziny z malymi dziecmi.
Cena apartamentu: 60 EUR za dzien. Cena zawiera jeden obiad wg tradycyjnej rybackiej chorwackiej kuchni oraz jedna podroz lodzia po okolicy i do latarni morskiej. Bez tych dodatkow, cena do negocjacji.
Ponadto na miejscu od gospodarza mozna kupic wpaniale czerwone i biale wino, rakije i oliwe. Wszstko wlasnej produkcji i wszystko wspaniale! Wiem, bo sam jestem jego klientem
Do 29 sierpnia przebywam na miejscu i sluze pomoca w zakwaterowaniu.
Kontakt:
Mario Zivkovic
tel. +385 922 241 461 lub +385 22 55 88 71
e-mail: mizivkovic@gmail.com
lub do 29 sierpnia do mnie:
tel. +48 518 018 212 (jakbym nie odbieral, to jestem na plazy, oddzwonie)

.png)