napisał(a) Użytkownik usunięty » 23.05.2021 17:53
Wątpię aby OM zatrzymało Milika. OM to drużyna, która dla Milika jest odskocznią gdyż ten miał w głowie inne, mocniejsze drużyny a tam trafił tylko dlatego, że tylko w taki sposób mógł się uwolnić od De Laurentisa. Z drugiej strony Milik celuje zbyt wysoko, OM to drużyna poziomem skrojona na jego miarę.
ani racja bo LE to wstyd dla takiej drużyny ale co do Juve to trafiłeś w sedno. Chciałeś mi dogryźć co prawda ale nie udało się. Juve nie zasługuje na LM a gra w LE pomoże im się nieco oczyścić z grubych kontraktów bo przy LM zawodnicy dużo zarabiający nie odejdą. Amator na ławce - Pirlo być może odejdzie dzięki temu co dla mnie jest plusem. Ronaldo ma podobno porozumienie z prezydentem, że jeżeli nie będzie LM to odejdzie a wraz z nim 30 milionowy kontrakt. Jak dla mnie to pozytywy tej sytuacji ale myślę, że Juve dostanie się do LM. Wszystko zależy od Atalanty, jeżeli przegra z Milanem to spadnie na 4 miejsce, jeżeli wygra to zapewni sobie historyczny tytuł wicemistrza Włoch a dla zawodników Atalanty to byłby życiowy sukces. Wątpię jednak, że Juve wygra z Bologną.