Jeździsz sam czy ekipą ?
Bilety kupujesz przez fanclub ?
Podaj koszta jak to nie tajemnica
.png)

alechandro napisał(a):anakin napisał(a):Plus przelot i inne koszta z tym związane.
Ja do Turynu samochodem jeżdżę
sito_zabrze napisał(a):Pytam bo być moze bedziemy organizowali taki wyjazd
anakin napisał(a):Jakas większa grupa?
anakin napisał(a):No jednak Liverpool jakies 600 km dalej, plus prom (tunel).
anakin napisał(a):alechandro napisał(a):anakin napisał(a):Jakas większa grupa?
O...może ja jeszcze się podepnę
Ty na Anfield?![]()
Nie uwierzę jak nie zobaczę.
alechandro napisał(a):anakin napisał(a):alechandro napisał(a):anakin napisał(a):Jakas większa grupa?
O...może ja jeszcze się podepnę
Ty na Anfield?![]()
Nie uwierzę jak nie zobaczę.
Oj tam, nie lubię Liverpoolu ale z dobrym towarzystwem, na stadion na którym nie byłem dlaczego nie ?

Bravik napisał(a):Jest jeszcze opcja, że Juve będzie grało na Anfield w rundach pucharowych
.png)
alechandro napisał(a):Ostatnio jechałem sam, teraz jadę z dwoma kolesiami. Czasy wyjazdów autokarowych się skończyły niestety a te były najlepsze.
Bilet na LM w zależności od klasy rywala ale tym razem 90 na niezbyt ciekawym miejscu mimo, że Lokomotiv...mimo wszystko większe prawdopodobieństwo, że dostane bilet w kasie bo Włosi różnie z tą frekwencją na takich ogórków. Pierwszeństwo naturalnie mają te osoby, które posiadają karnety na Serie A.
Hotel - hotel Master obecnie przy stadionie 402 zł na dwie doby ze względu na to, że otworzyli J-Hotel w J-Village za raz przy stadionie będący częścią kompleksu Continassa. My jedziemy do J-Hotel czyli 1400 zł do podziału na trzy osoby w pokoju 3-osobowym.
J-Museum - 12 Euro od osoby, tyle płaciłem ostatnio, teraz pójdę ponownie. Taka cena obowiązuje kiedy grupa jest co najmniej 25 osobowa więc dołączamy do jakiejś grupy i zwiedzamy museum plus stadion, normalnie jest to 15 E od osoby.
No i paliwo, opłaty to jakieś 800 zł ale to różnie. Robię w ten sposób, że za paliwo i autostrady płacę kartą kredytową. Po powrocie dzielę na 3 kwotę z karty i kolesie zwracają to co maja zwrócić. No i jeść trzeba ale to na mieście bo w hotelu tylko śniadanie. Alkoholu nie pijemy bo wypicie piwa do kolacji to nie picie, ja poza piwem nic nie piję.
Najgorsze jest J-Store i wydatki na gadżety związane z Juventusem, czasami trudno zapanować tak i teraz będzie tym bardziej, że pojawiło się sporo nowych gadżetów Adidasa. Kosztowna impreza ale czasami trzeba bo serce czarno-białe od 34 lat, co poradzę ?
Tak to mniej więcej wygląda.
.png)
anakin napisał(a):https://www.facebook.com/pages/category/Tour-Guide/Wyjazdy-na-mecze-Liverpool-FC-1913509708873326/
Lekką rączką jakies 2500-3000 PLN.

alechandro napisał(a): Jeżeli ktoś twierdzi, że Serie A jest słaba to powinien był obejrzeć dzisiejszy mecz.