Najważniejsze, że nie Niemcy czy Włosi.
.png)
Endrju napisał(a):I jak tam Panowie? Emocje po wczorajszych meczach UEFA już opadły?
.png)
alechandro napisał(a):Endrju napisał(a):I jak tam Panowie? Emocje po wczorajszych meczach UEFA już opadły?
A były jakieś emocje ?
.png)
.png)
.png)
andrzejk1975 napisał(a):Piast jednak niby lepszy a napisał historię wstyd hańba
.png)
.png)
kentucky napisał(a):A czy ktoś może mógłby mi polecić jakieś miejsce do obejrzenia eME2020 w Makarskiej? Tak się akurat składa, że chorwaci 9 września grają o 18 a my o 20:45? Nie wiem czy post w odpowiednim wątku ale liczę na pomoc
.png)
Janusz Bajcer napisał(a):kentucky napisał(a):A czy ktoś może mógłby mi polecić jakieś miejsce do obejrzenia eME2020 w Makarskiej? Tak się akurat składa, że chorwaci 9 września grają o 18 a my o 20:45? Nie wiem czy post w odpowiednim wątku ale liczę na pomoc
Mecz reprezentacji Azerbejdżanu i Chorwacji pewnie w każdej konobie.
Mecz reprezentacji Polski i Austrii pewnie w internecie.
.png)
kentucky napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):kentucky napisał(a):A czy ktoś może mógłby mi polecić jakieś miejsce do obejrzenia eME2020 w Makarskiej? Tak się akurat składa, że chorwaci 9 września grają o 18 a my o 20:45? Nie wiem czy post w odpowiednim wątku ale liczę na pomoc
Mecz reprezentacji Azerbejdżanu i Chorwacji pewnie w każdej konobie.
Mecz reprezentacji Polski i Austrii pewnie w internecie.
o niee, nie zamierzam siedzieć w pokoju hotelowym, liczyłam właśnie, że gdzieś w restauracjach, barach będzie można obejrzeć. W ubiegłym roku widziałam jedno miejsce przy promenadzie gdzie leciały mecze ale akurat wtedy grała sama reprezentacja Chorwacji, więc oczywiste.. zastanawiam się czy jest choć mała szansa na to, że i nasz mecz uda się obejrzeć