alechandro napisał(a): 3-3 albo poznańskimi pyrami.
...miałem przyjemność na tym meczu być...mina ogórków z Juve bezcenna...
alechandro napisał(a):Ciekaw jestem kto jako pierwszy wyleci z ripostą, mam naturalnie swój typ![]()
anakin napisał(a):bo cała włoska liga to jedna wielka bryndza.
Była jest i będzie.![]()
p.s.mam nadzieję, że Cię nie rozczarowałem.![]()
ajdadi napisał(a):...miałem przyjemność na tym meczu być...
ajdadi napisał(a):mina ogórków z Juve bezcenna...

alechandro napisał(a):Nie oglądasz, ja tak nie uważam bo walka o miejsca w LM jest bardzo ciekawa, poza tym w meczach Serie A pada chyba najwięcej bramek na ogół. Wiem, że zespoły z Hiszpanii dominują w Europie ale nie wiedzę aby liga była zdecydowanie ciekawsza. Powiem inaczej - liga hiszpańska ma ładniesze opakowanie czyli stadiony i frekwencja.

alechandro napisał(a):To chyba nie na tym tylko na rewanżowym zimowisku gdzie powinni rozgrywać ten mecz w hokeja ale gospodarze nie potrafili zapewnić łyżew, kijków i krążka
Też byłem na tym meczu ale z powodu warunków nie był on przyjemnością.
.png)
alechandro napisał(a): i bywam na Allianz Stadium.

alechandro napisał(a):Co do Lecha, jako sympatyk Zagłębia kiedyś była zgoda pomiędzy klubami, ja osobiście lubię Lecha ze względu na rodzinkę z Poznania, która sympatyzuje z Lechem. Ale to co tam się wyprawia to porażka na całego, zatrudnienie słabego Nawałki jest tego kolejnym potwierdzeniem, coś o tym wiem jako kibic Zagłębia choć to stare czasy![]()
Jeżeli byłeś w Turynie to zapewne zdaje się grali wówczas na Olimpijskim na którym obecnie mecze rozgrywa Torino, źle kojarzy mnie się ten stadion bo to czasy Juventusowej lipy. Byłem na tym stadionie ale na meczu z Milanem ( 3-2, sezon 2007/2008 ), później już bywałem i bywam na Allianz Stadium.
.png)
.png)
.png)
.png)