Bajtloku
.png)
Z tym remisem trafiłem, udało się![]()
Szkoleniowiec Białej Gwiazdy odniósł się także do kwestii arbitrów. „Dziwię się, że od dziewięciu kolejek przypadają nam sędziowie związani z Warszawą” – mówił. „Nie może być takiej sytuacji, która zdarzyła się dzisiaj, iż pewne słowa nie spodobały się sędziemu, który oświadczył graczowi, że od tego momentu będzie mu „gwizdał” wszystko. Takie rzeczy nie powinny mieć miejsca w naszej lidze. Podczas analizy widać, ile błędów popełniają arbitrzy” – zakończył trener Franciszek Smuda.
.png)
Kiepura napisał(a):Szkoleniowiec Białej Gwiazdy odniósł się także do kwestii arbitrów. „Dziwię się, że od dziewięciu kolejek przypadają nam sędziowie związani z Warszawą” – mówił. „Nie może być takiej sytuacji, która zdarzyła się dzisiaj, iż pewne słowa nie spodobały się sędziemu, który oświadczył graczowi, że od tego momentu będzie mu „gwizdał” wszystko. Takie rzeczy nie powinny mieć miejsca w naszej lidze. Podczas analizy widać, ile błędów popełniają arbitrzy” – zakończył trener Franciszek Smuda.
Kompleksiarz
.png)
Porażka nie smakuje dobrze. Sędzia pozwalał na zbyt wiele zawodnikom Pogoni. Ja dostałem ze trzy razy łokciem od Matrasa i nie było żadnych kartek, a Dąbrowski dostał raz lekko od Jodłowca i otrzymał za to od razu czerwoną kartkę. Myślę, że tak nie powinno być - przekonywał obrońca Legii i dodał - Kiedyś "Sagan" miał zerwane więzadła krzyżowe przez tego sędziego, więc chyba nie bardzo się nadaje.
dario7 napisał(a):w tą wolną przestrzeń między słupkami i poprzeczką

Jeśli chodzi o rzut karny, to moim zdaniem sfaulowałem, ale to nie był faul na karnego
.png)
Zależy o jakich kontrowersjach mowa, bo meczu nie widziałem ani jednego. Jeżeli chodzi o wyniki to faktycznie w niektórych spotkaniach...dario7 napisał(a):W piątek taaaaakie kontrowersje a tu cisza
.png)
Zbyszko666 napisał(a):Zależy o jakich kontrowersjach mowa, bo meczu nie widziałem ani jednego. Jeżeli chodzi o wyniki to faktycznie w niektórych spotkaniach...dario7 napisał(a):W piątek taaaaakie kontrowersje a tu cisza
.png)
arkona napisał(a):Zbyszko666 napisał(a):Zależy o jakich kontrowersjach mowa, bo meczu nie widziałem ani jednego. Jeżeli chodzi o wyniki to faktycznie w niektórych spotkaniach...dario7 napisał(a):W piątek taaaaakie kontrowersje a tu cisza
Kuświk powinien wylecieć z boiska, więc sędzia w tym meczu wypaczył wynik. Co do Legii to 3 bramki powinno nie być.
.png)
dario7 napisał(a):W piątek taaaaakie kontrowersje a tu cisza
.png)
Kiepura napisał(a):dario7 napisał(a):W piątek taaaaakie kontrowersje a tu cisza
Ludzie zajęci są ostatnio innymi naciąganymi wynikami tak, że ta drobna kontrowersja z Waszego meczu spływa jak po kaczce.
Zresztą Jaś Fasola polskiego sędziowania czyli Pan Sławek tak pięknie to wytłumaczył...