napisał(a) Kiepura » 06.03.2014 19:28
Kibice sukcesu
anakin napisał(a):A ja chcciałbym pozdrowić wszelkiej maści krytyków Lewandowskiego.
Podejrzewam, że gdyby wczoraj grał, moglibyśmy chociaż pogdać o niewykorzystanych sytuacjach.
A tak....nie ma o czym.
A dziękuje za pamięć. Ja jak zawsze na posterunku.
Klątwa Kiepury odnośnie bajora narodowego działa.
A do Nawałki nie ma co mieć pretensji. Z piasku bicza nie ukręcisz.
Arek napisał(a):Co zrobiło na mnie wrażenie to szkoccy kibice, w 2 połowie doping tych kilkuset ludzi przyćmił cały stadion,
Na tym stadionie to standard.
realista2 napisał(a):Konsekwentnie, ale naprawdę konsekwentnie stosowane zakazy stadionowe i będzie po kłopocie.
Żadne zamykanie stadionu, kary finansowe nakładane na klub itp., tyko zakazy.
Masz rację, ale...
Pisałem, że Leśny to cienki bolek, ale miałem na myśli jego możliwości finansowe. Tymczasem na swoje nieszczęście okazał się być też słabym graczem. Wydurnił się paroma wywiadami w zimie na temat kibiców, a nie sprawdził jak wygląda zabezpieczenie jego stadionu. Pomijam już konstrukcje zabezpieczeń sektora przyjezdnych, dobre dla klatki dla kur. Ale zdumiewająca była amatorszczyzna w wykonaniu agencji ochrony. Zarówno co do usprzętowienia jak i dowodzenia. Wystarczyło wprowadzić 20 ochroniarzy z prawdziwego zdarzenia i ta cała ruchawka rodem spod dyskoteki w Choroszczu czy Tłuszczu skończyła by się w minutę.
Leśny i Legia strzelili, nie tylko sobie, w kolano. Na własne życzenie.
Oglądał ktoś derby Madrytu. Arcydzieło.