Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Piłka nożna

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 06.03.2014 07:17

sviva napisał(a):po co śpiewać po meczu jak można by przed meczem zamiast "Mazurka Dąbrowskiego" walnąć "nic się nie stało"...Chłopaki i tak się już przyzwyczaiły i traktują tą przyśpiewkę jako hymn...;D

Jedyne do czego się jeszcze nie przyzwyczaili to gwizdy... 8O :D
Po tym co widzę w komentarzach, mam poważne wątpliwości czy Gibraltar w grupie za Polakami będzie... :oczko_usmiech:
Vjetar
Legenda

Postnapisał(a) Vjetar » 06.03.2014 07:21

Nawałka: czeka nas jeszcze dużo pracy...tekst, który słyszę nieustająco co najmniej od MŚ w Korei w 2002.
:/
razpol
Cromaniak

Postnapisał(a) razpol » 06.03.2014 07:39

Giblartar zagrał wczoraj niezły mecz.. :D Byli nawet blisko strzelenia gola niejakiemu Sergeiowi Pareice. ;)
walp
Weteran

Postnapisał(a) walp » 06.03.2014 07:51

... czy jesteśmy gotowi na wielkie wyzwania :oczko_usmiech:

Mogę sobie odpowiedzieć już na to pytanie.

Przyczyna porażki wydaje się dość prosta do wyeliminowania,
bo jak stwierdził jeden z komentatorów: chłopcy się jeszcze siebie nie nauczyli :roll:
No to się jeszcze nauczą ... może ... :?

Ja też nie wytrzymałem do końca. :(
Vjetar
Legenda

Postnapisał(a) Vjetar » 06.03.2014 07:55

razpol napisał(a):Giblartar zagrał wczoraj niezły mecz.. :D Byli nawet blisko strzelenia gola niejakiemu Sergeiowi Pareice. ;)

:lol:
Kosovo zagrało swój pierwszy oficjalny mecz - z Haiti. :wink:
te kiero
Mistrz Ligi Narodów UEFA

Postnapisał(a) te kiero » 06.03.2014 08:10

alechandro napisał(a):Wiedziałem, że ogórki jak zwykle nie zawiodą... :D :mrgreen:
Nic sie nie stało.... :oczko_usmiech:

to było celowe zagranie, dali im tera fory, coby Szkoty myślały, że łatwo im później pójdzie, skoro wygrywają z PL na wyjeździe, podejdą w czasie elim. lajtowo i mamy wygraną w kieszeni;
ach ta przebiegłość...
Arek
Koneser

Postnapisał(a) Arek » 06.03.2014 08:38

Byłem na meczu, nie będę dokopywał leżącemu, więc pominę wynik i poziom gry naszych kopaczy; dodam tylko, że ogromne gwizdy ich pożegnały.
Co zrobiło na mnie wrażenie to szkoccy kibice, w 2 połowie doping tych kilkuset ludzi przyćmił cały stadion, czyli ponad 40 tysięcy naszych kibiców. Po meczu wracaliśmy ze Szkotami w SKMce, wszyscy w kiltach i takich śmiesznych czapeczkach ze znaczkami; rozmawialiśmy z nimi, bardzo sympatyczni i przyjaźni :)

Obrazek
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 06.03.2014 09:12

To już nie są mecze Polskiej Reprezentacji Kopaczy :D to jest już serial :P Moda na Sukces Obrazek
kaszubskiexpress
Weteran

Postnapisał(a) kaszubskiexpress » 06.03.2014 09:25

Albo nie...
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 06.03.2014 09:27

Chłopcy w sukienkach ograli pajacy z polandowa.Nic dodać nic ująć.
weldon
Legenda

Postnapisał(a) weldon » 06.03.2014 09:30

Obrazek
anakin
Legenda_mistrz LM

Postnapisał(a) anakin » 06.03.2014 10:14

A ja chcciałbym pozdrowić wszelkiej maści krytyków Lewandowskiego.

Podejrzewam, że gdyby wczoraj grał, moglibyśmy chociaż pogdać o niewykorzystanych sytuacjach.
A tak....nie ma o czym.
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 06.03.2014 10:35

te kiero napisał(a):ach ta przebiegłość...

A wiesz, że o tym nie pomyślałem ? To niesamowite do czego zdolni są Polacy...teraz rozumiem dlaczego po ostatnich mistrzostwach świata śpiewano : "już za cztery lata, już za cztery lata"... :mrgreen: :oczko_usmiech:

anakin napisał(a):A ja chcciałbym pozdrowić wszelkiej maści krytyków Lewandowskiego.

A dziękuję ani....i żałuję, że nie mam dziś pożywki ale co ma wisieć - nie utonie...przeca będzie mecz z Gibraltarem to nadrobię... :oczko_usmiech: :mrgreen:
anakin
Legenda_mistrz LM

Postnapisał(a) anakin » 06.03.2014 10:42

alechandro napisał(a):A dziękuję ani....i żałuję, że nie mam dziś pożywki ale co ma wisieć - nie utonie...przeca będzie mecz z Gibraltarem to nadrobię... :oczko_usmiech: :mrgreen:

Proszę Cię alex uprzejmie. :mrgreen:
Kiepura
Cromaniak

Postnapisał(a) Kiepura » 06.03.2014 19:28

Kibice sukcesu :lol:

anakin napisał(a):A ja chcciałbym pozdrowić wszelkiej maści krytyków Lewandowskiego.

Podejrzewam, że gdyby wczoraj grał, moglibyśmy chociaż pogdać o niewykorzystanych sytuacjach.
A tak....nie ma o czym.

A dziękuje za pamięć. Ja jak zawsze na posterunku.

Klątwa Kiepury odnośnie bajora narodowego działa. :mrgreen:
A do Nawałki nie ma co mieć pretensji. Z piasku bicza nie ukręcisz.

Arek napisał(a):Co zrobiło na mnie wrażenie to szkoccy kibice, w 2 połowie doping tych kilkuset ludzi przyćmił cały stadion,

Na tym stadionie to standard.

realista2 napisał(a):Konsekwentnie, ale naprawdę konsekwentnie stosowane zakazy stadionowe i będzie po kłopocie.
Żadne zamykanie stadionu, kary finansowe nakładane na klub itp., tyko zakazy.

Masz rację, ale...
Pisałem, że Leśny to cienki bolek, ale miałem na myśli jego możliwości finansowe. Tymczasem na swoje nieszczęście okazał się być też słabym graczem. Wydurnił się paroma wywiadami w zimie na temat kibiców, a nie sprawdził jak wygląda zabezpieczenie jego stadionu. Pomijam już konstrukcje zabezpieczeń sektora przyjezdnych, dobre dla klatki dla kur. Ale zdumiewająca była amatorszczyzna w wykonaniu agencji ochrony. Zarówno co do usprzętowienia jak i dowodzenia. Wystarczyło wprowadzić 20 ochroniarzy z prawdziwego zdarzenia i ta cała ruchawka rodem spod dyskoteki w Choroszczu czy Tłuszczu skończyła by się w minutę.
Leśny i Legia strzelili, nie tylko sobie, w kolano. Na własne życzenie.

Oglądał ktoś derby Madrytu. Arcydzieło.
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone