Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Piłka nożna

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Vjetar
Legenda

Postnapisał(a) Vjetar » 05.12.2013 09:48

Serce w pasy napisał(a):
Vjetar napisał(a):
Serce w pasy napisał(a):O wygraliśmy z Lechią :)

:(

Chyba się już przyzwyczaiłeś do przegranych :)

Ja takich złośliwości nie wypisywałem w zeszłym sezonie w stronę kolegi.
Wstydź się..

:oczko_usmiech:
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 05.12.2013 10:02

Vjetar napisał(a):
Serce w pasy napisał(a):
Vjetar napisał(a):
Serce w pasy napisał(a):O wygraliśmy z Lechią :)

:(

Chyba się już przyzwyczaiłeś do przegranych :)

Ja takich złośliwości nie wypisywałem w zeszłym sezonie w stronę kolegi.
Wstydź się..

:oczko_usmiech:

Aj tam od razu złośliwości. :D Po prostu zauważyłem pewną tendencję spadkową :)
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 05.12.2013 10:35

baunty napisał(a):W Lubinie "kibice" piłkarzy pobili 8O

To jest przegięcie....pobity został jeden - Robert Jeż a Gliwie zniszczyli samochód... :(
weldon
Legenda

Postnapisał(a) weldon » 05.12.2013 11:08

1 :0 dla Urbana.
Podobno dostał pięć żyć i ewentualną alternatywę zza granicy.

rodaivuk

Postnapisał(a) rodaivuk » 05.12.2013 12:36

Alechandro, masz taki? ;)
Obrazek
Pozdrav.
arkona
Cromaniak

Postnapisał(a) arkona » 05.12.2013 16:58

alechandro napisał(a):
baunty napisał(a):W Lubinie "kibice" piłkarzy pobili 8O

To jest przegięcie....pobity został jeden - Robert Jeż a Gliwie zniszczyli samochód... :(

Licznik bije już jest dwóch pobitych i pewnie to nie koniec.
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 05.12.2013 19:07

rodaivuk napisał(a):Alechandro, masz taki? ;)

:D
Unikam tatuaży więc nie mam żadnego...amuszę jednak przyznać, że ciekawy choć moi wyjazdowi znajomi mają jeszcze bardziej wymyślne... :wink:
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 05.12.2013 19:09

arkona napisał(a):Licznik bije już jest dwóch pobitych i pewnie to nie koniec.

Nie wiem jak to skomentować... :?
Najgorsze jest to, że są i tacy, którzy takie zachowanie popierają...
Przypomniała mnie się sytuacja Escobara, kolumbijskiego obrońcy, który na mundialu w USA wbił sobie samobója... :cry:
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 05.12.2013 19:19

A ja mam do Ciebie pytanie z innej mańki alechandro. Jak jeździsz na mecze z innymi to są to ludzie z Lubina czy z całej Polski zrzeszeni np. w jakimś fan klubie?
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 05.12.2013 20:21

Serce w pasy napisał(a):A ja mam do Ciebie pytanie z innej mańki alechandro. Jak jeździsz na mecze z innymi to są to ludzie z Lubina czy z całej Polski zrzeszeni np. w jakimś fan klubie?

Są to ludzie z całej Polski zrzeszeni jako Drughi Polska...
http://www.drughipolska.juvepoland.com/
Na mecz z Napoli jechaliśmy z Katowic autokarem, z Placu Andrzeja ale miejsca wyjazdów są różne...zawsze jest jakiś nocleg i 2-3 dni pobytu w Turynie...ostatnio nocowaliśmy w Hotelu Sharing co było pewnym kompromisem pomiędzy ceną a komfortem, który był zaskakująco dobry...
Na Napoli jechało nas 20, kilku doleciała samolotem a na miejscu podobne grupy były z Holandii, Francji i Belgii - tyle udało mnie się zauważyć...tym razem były osoby z Wrocławia, Krakowa, Warszawy, Białegostoku, Szczecina, Gdańska i ogółem 4 osoby łącznie ze mną z Dolnego Śląska...
Bilety zawsze załatwiają miejscowi Drughi i bilety odbieramy dopiero na miejscu...zawsze cena wyjazdu obejmuje bilet na mecz, transport, nocleg ze śniadaniem i ubezpieczenie...
Ostatnio edytowano 05.12.2013 21:21 przez Użytkownik usunięty, łącznie edytowano 1 raz
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 05.12.2013 20:46

alechandro napisał(a):....tym razem były osoby z Wrocławia, Krakowa, Warszawy, Białego Stoku...
Ludzie z Wrocka i Lubina razem :?: - to fajne i piękne :) (poważnie mówię)...ale u Jagi lekko sobie nakropiłeś... :wink:
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 05.12.2013 20:52

Skoro jadą kibicować jednej drużynie z poza Polski to lokalne animozje idą na bok. Choć Białostocczanie mogą się obrazić :D

A tak z ciekawości ile taki wyjazd kosztuje.
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 05.12.2013 21:20

slapol napisał(a):Ludzie z Wrocka i Lubina razem :?: - to fajne i piękne :) (poważnie mówię)...ale u Jagi lekko sobie nakropiłeś... :wink:

Ale gafa :oops:
Z Białegostoku naturalnie...przepraszam... :oops:
Wszyscy jesteśmy fanami Juve a na marginesie - uwierz...mnie nie interesuje, że ktoś jest z Wrocławia bo ja w ten sposób nie podchodzę do tego...wiem jak jest ale ja się cieszę, że Dolny Śląsk ma dwóch przedstawicieli i dzięki temu mamy derby Dolnego Śląska...
Serce w pasy napisał(a):

A tak z ciekawości ile taki wyjazd kosztuje.

Tym razem wyniosło 1200 zł ale dlatego, że frekwencja w autokarze niezbyt wysoka...niespełna dwa dni wcześniej wiele osób wróciło z łączonego wyjazdu Fiorentina - Juve oraz Real - Juve...z Forencji lecieli do Madrytu i to im dało po kieszeni bo wszystko obejmowało kilka dni i 3 noclegi...
Sam wyjazd i mecz był bardzo udany...w drodze powrotnej było wesoło a na stadionie byliśmy w tym miejscu...
Obrazek
Ostatnio edytowano 05.12.2013 21:26 przez Użytkownik usunięty, łącznie edytowano 1 raz
rodaivuk

Postnapisał(a) rodaivuk » 05.12.2013 21:26

alechandro napisał(a):
rodaivuk napisał(a):Alechandro, masz taki? ;)

:D
Unikam tatuaży więc nie mam żadnego...amuszę jednak przyznać, że ciekawy choć moi wyjazdowi znajomi mają jeszcze bardziej wymyślne... :wink:

Ten to akurat nic wymyślnego :)
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 05.12.2013 21:28

rodaivuk napisał(a):Ten to akurat nic wymyślnego :)

Może i tak choć nie bardzo jestem w tym temacie...niektórzy to całe plecy nawet mają w barwach Juve ale to już chyba przegięcie...
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2026 Wszystkie prawa zastrzeżone