Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Piłka nożna

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Liquid
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Liquid » 19.02.2013 19:30

Kiepura napisał(a):W zeszłym roku Sven już założył ślubny garnitur, włożył krawat i ogłosił na forum, że gratulacje przyjmuje.
A potem się musieliśmy męczyć w Krakowie, żeby ten Śląsk mistrza zdobył :D

:lol:

Kiepura miszcz!
Sven
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Sven » 19.02.2013 22:06

dobra dobra
nie rozpędzać się
liga pozamiatana
jeżeli przegramy majstra to wysyłam dobrą flachę każdemu kto do jutra do 18 podejmie zakład - i jak są chętni ?
8) jak wygramy to butla dla mnie

sprawa garnituru - po 5 latach od debiutu w USC nadal dobrze się prezentuje, więc cała Legia w formie ;)

ed. do 22.00 niech stracę ;)
Kiepura
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kiepura » 20.02.2013 17:07

Sven napisał(a):podejmie zakład - i jak są chętni ?

Dziękuje, postoje. :D

Flaszke sobie kupię i zachowam. Sprzyda się do świętowania najgorszego miejsca w lidze od kilkunastu lat.

To, że jesteście faworytem to jedno a czy wygracie to drugie.
Rzut oka na tabele wskazuje, że czujecie spocony oddech poznańskich na plecach.
Dwa wyjazdy ewidentnie Wam nie leżące Biały i do nas (nawet w naszej obecnej formie - vide ostatni mecz u nas) i moze nie byc ciekawie.
I Lecha u siebie, który wcale nie czuje kompleksów na Ł3.

Łysa glaca Jopa uczy pokory.
realista2
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) realista2 » 20.02.2013 19:00

Kraczesz Kiepura. W obecnym składzie, wierze we własną siłę i motywacji nawet jakiś przypadkowy remis u kogoś silnie zmotywowanego na Legię i Warszawkę to bedzie klęska. O przegranych nawet nie myślę.
Liquid
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Liquid » 20.02.2013 20:14

Jakbym był na forum poznańskich słowików. Pompowanie balonika na maxa. Co z tego że wygracie ligę? Co z tego że macie reprezentantów kraju (zajmującego miejsce w szóstej chyba dziesiątce)? Co z tego że przebrniecie jakieś tam eliminacje LM czy LE jak odpadniecie w I czy którejś tam rundzie? Dopóki polską piłką będą rządzić biedaki Cupiały, Waltery czy inne Solorze a nie szejkowie (vide Turcja i Ukraina), dopóty nie będzie u nas klasowych zawodników i europejskiego poziomu. Co z tego wynika? Radość i łzy szczęścia po zdobyciu MP i gorycz porażki po odpadnięciu z jakąś tam Levadią czy innymi traktorzystami z Norwegii.
Kiepura
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kiepura » 20.02.2013 20:44

realista2 napisał(a):Kraczesz Kiepura. W obecnym składzie, wierze we własną siłę i motywacji nawet jakiś przypadkowy remis u kogoś silnie zmotywowanego na Legię i Warszawkę to bedzie klęska. O przegranych nawet nie myślę.

Oj tam kraczesz, tylko rozważam róźne opcje. Całkiem realne.

podszywacz napisał(a):Jakbym był na forum poznańskich słowików.

E tam, poznańskich nic nie przebije.

Radość i łzy szczęścia po zdobyciu MP i gorycz porażki po odpadnięciu z jakąś tam Levadią czy innymi traktorzystami z Norwegii.

W sumie to mnie nasze tytuły MP nie przeszkadzają :D

Edit. Wow, jaka oprawa na Galacie w lidze plastików.
razpol
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) razpol » 20.02.2013 21:24

Wszystko w tej dziadowskiej lidze może się zdarzyć Panowie (no może nie wszystko, ale wiele)..
Widzę, że chyba Kraków najbardziej tu się pieni. ;)
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 20.02.2013 22:45

W tym sezonie to jeszcze Kolejorz zdobędzie majstra ale w przyszłym to już będą rządzić PASY :P
Sven
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Sven » 21.02.2013 11:08

podszywacz
chyba każdy by się cieszył z tytułu MP, w końcu o to się "gra" w piłkę w tym kraju
do pucharów podchodzę z radością ze względów turystycznych
odnośnie poziomu piłkarskiego to Pilzno w tym roku najdobitniej pokazało (pokazuje) , że nie miliony szejków się liczą ale głowy, głównie kopaczy choć równie ważne osób zarządzających

z tymi pertodolarami na Ukrainie, Turcji i Rosji to bym się nie rozpędzał, przecież to gigantyczne pralki pieniędzy a nie pompowanie sosu w kluby dla ich promocji czy sukcesów
jaka jest najprostsza forma łapówki nie do wykrycia przez służby ?
kupno i sprzedaż piłkarza, kto zakwestionuje,że Willian jest wart 35 milinów a nie 5 ? ( to oczywiście przykład ale pokazujący charakter procederu)

więc radocha z majstra i tyle
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 22.02.2013 09:36

Serce w pasy napisał(a): przyszłym to już będą rządzić PASY :P

Obrazek
Obrazek
Gajus.ems
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Gajus.ems » 22.02.2013 18:02

Już mi przeszła złość z przed kilku dniu ( opona w kształcie jodełki to oczywiście "transfer" Jodłowca do L.) ale co tam i tak nie był to wielki kozak, chociaż dzięki dla niego za te kilka meczów dla ŚW. Już dzisiaj prężę muskuły na jutrzejszy mecz Śląsk-Widzew. Najfajniejsze jest to że z grupą przyjaciół zobaczymy go na żywo. Mimo że ta nasza liga taka mizerna i taka tam, to tylko wtedy moje serce jest "vatreno"
Pozdrawiam GAJUS
PS. Pozytywny wpływ na moje samopoczucie miały moje ostatnie " sukcesy" w typowaniu wyników Ligi Mistrzów na CRO PL. Mam trzy punkty...chociaż to zabawa ale jakoś tak niespecjalnie czułem się z 0 pkt.
razpol
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) razpol » 22.02.2013 18:35

Liga jest jaka jest, ale wiadomo, że się czeka. ;) Ja już podglądam ligowe potyczki, 'mój' mecz dopiero w niedzielę. ;)
Gajus.ems
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Gajus.ems » 22.02.2013 18:47

Również i ja podglądam mecz Lubinków z Pogonią ( 42 minuta 2:0), ale też i skoki superstarów KUBACKIEGO i ŻYŁY.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 22.02.2013 20:56

Gajus.ems napisał(a):Już mi przeszła złość z przed kilku dniu ( opona w kształcie jodełki to oczywiście "transfer" Jodłowca do L.) ale co tam i tak nie był to wielki kozak, chociaż dzięki dla niego za te kilka meczów dla ŚW.....

Hejka Gajusie,
transfer Jodłowca wbrew pozorom nie był superzaskoczeniem, (z tego co wiem - a źródło wiadomości raczej pewne), odpowiednio wcześniej zaproponowano kwotę ( znam liczbę - nie powala na kolana) dzięki której Jodła pozostałby we Wrocku przynajmniej do końca sezonu. Z powodu olania tej propozycji (czyt. braku elementarnej kasy w "solorzowym" Śląsku) facet poszedł do Legii.
Bólem jest zgrywanie zespołu (w tym obrony )przed sezonem - łącznie z cypryjskim obozem i brak tejże (obrony) na 5 min przed sezonem, ale to załatwiły kmiotki kierujace klubem, a nie Jodła, jego agent czy właściciel karty.
To niesmaczne zjawisko i tez mnie wk....a, podobnie jak dystrybucja biletów na nowy sezon - jak tu zapełnić ponad 40 tys, stadion, gdy bilety są sprzedawane w dwóch miejscach (kolejki w lutowym mrozie), bez dystrybucji internetowej itp. itd....Kmiotki, o których mowa wyżej miały na rozwiązanie tematu ponad 2 miesiące i nic z tego :?
Podsumowanie,
czekamy na sponsorów, narazie brak kasy, głupie decyzje....ale nasza liga to liga...niech będą chociaż puchary :wink: :D
Gajus.ems
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Gajus.ems » 22.02.2013 21:09

Witam slapol, masz rację...moje, Twoje niezadowolenie świadczy,że mimo wszystko jest potencjał we Wrocławiu.
Pozdrawiam kolegę z rocznika 2003r ( piękny rocznik)
GAJUS
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone