Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Piłka nożna

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Kiepura
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kiepura » 30.07.2011 21:06

arb napisał(a):Chorwacja oraz Serbia zagrają w jednej grupie w eliminacjach MŚ 2014.

Druga wojna futbolowa w historii ludzkości ante portas.
mireks
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) mireks » 31.07.2011 06:25

Znów Anglia i San Marino,trudna grupa,ciężko będzie i z Angolami i Ukraińcami i Czarnogórcami.Na dzień dzisiejszy mamy w zasięgu tylko San Marino i Mołdawię.
Choć eliminację rządzą się swoimi prawami,różne niespodzianki bywały,to co pamiętam Anglia już grała z Czarnogórą w eliminacjach i miała problemy,chyba nawet był remis 0-0 jeśli mnie pamięć nie myli.
Teraz nie ma łatwych grup,chyba Grecy najlepiej trafili,kryzys im pomógł.
Sven
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Sven » 01.08.2011 11:31

Ciężka grupa, ale jak chce się grac na MŚ to trzeba lać prawie każdego. Zakładając dwie - trzy porażki, można jeszcze powalczyć o baraże.

Kibicowsko - całkiem fajnie -po Euro Angole będą mieli na nas ciśnienie :wink:
Liquid
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Liquid » 03.08.2011 16:40

Odliczanie czas zacząć do meczu Wisły. Za chwilę zmykam z roboty, skromny obiadek, ze trzy Ciechany Wyborne pod pachę i na stadion :) Motylki w brzuszku mam już od trzech dni.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 03.08.2011 16:49

podszywacz napisał(a):Odliczanie czas zacząć do meczu Wisły. Za chwilę zmykam z roboty, skromny obiadek, ze trzy Ciechany Wyborne pod pachę i na stadion :) Motylki w brzuszku mam już od trzech dni.

No to dawaj tam czadu :!:
WISEŁKA :!: :!: :!:
Liquid
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Liquid » 03.08.2011 16:55

slapol napisał(a):
podszywacz napisał(a):Odliczanie czas zacząć do meczu Wisły. Za chwilę zmykam z roboty, skromny obiadek, ze trzy Ciechany Wyborne pod pachę i na stadion :) Motylki w brzuszku mam już od trzech dni.

Że zaniemówię po meczu to pewne :wink:
mireks
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) mireks » 03.08.2011 19:09

Myślę że będzie dobrze z Wisełką,trzymam kciuki.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 03.08.2011 20:27

1:0 do przerwy :!: Jest pieknie :!: :lol: :lol: :lol:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 03.08.2011 20:29

Nie wyobrażam sobie braku awansu....WISŁA :!: WISŁA :!: WISŁA :!:
kleeberg
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) kleeberg » 03.08.2011 21:42

Gratulacje za awans dla Wisełki :lol:
Kiepura
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kiepura » 03.08.2011 22:46

podszywacz napisał(a):
slapol napisał(a):

Że zaniemówię po meczu to pewne :wink:

Nie mówię, rece mam popuchnięte, schudłem jeden kilogram :D

Bardzo mądra gra Wisły, zwłaszcza na tle ostatnich występów. Dobrze poukładana obrona, bez szarżowania. Litex wyszedł na glinanych nogach.
W piątek losowanie - zobaczymy co dalej.

Powodzenia w jutrzejszych grach dla Śląska (wiadomo zgoda) i Legii (niech graja dalej, będą równe szanse w lidze).

PS. I smaczek na koniec:

Dyzma polskiej piłki nożnej powiedział o Meliskonie napisał(a):Naturalnie, że rozegrał kilka dobrych spotkań, ale to było wtedy, gdy miał dużo swobody, gdy nikt go nie atakował. W momencie gdy ma styk z walką, z zawodnikiem, wtedy Meliksona na boisku nie ma. Tak było w spotkaniu z Lechem Poznań, gdzie Lech dobrze Wiśle zagęścił. Wtedy Melikson był na boisku bardzo słabym zawodnikiem

:lool: :lool: :lool:
Stasiek18
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Stasiek18 » 03.08.2011 22:59

PIĘKNIE!!
W piątek losowanie i czuję że Wisełka dobrze trafi.
Przeciwnicy do wylosowania:FC Kopenhaga (Dania), BATE Borysów (Białoruś), Maccabi Hajfa (Izrael), Dinamo Zagrzeb (Chorwacja), APOEL Nikozja (Cypr).
Może do Chorwacji na meczyk?
Obrazek
Stadion w Zagrzebiu
Liquid
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Liquid » 04.08.2011 00:00

I zaniemówiłem. Teraz pora na WKS !
moondek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) moondek » 04.08.2011 11:14

Ale pół godziny wcześniej na (C)WKS ;) Dzisiaj pierwszy raz w życiu będę na Pepsi Arenie ;) bo wcześniej to się bywało tylko na Estadio WP ;)
Liquid
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Liquid » 04.08.2011 11:59

moondek napisał(a):bo wcześniej to się bywało tylko na Estadio WP ;)

Mylisz nazwy, wcześniej to było Lamp Nou :wink:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone