arb napisał(a):Chorwacja oraz Serbia zagrają w jednej grupie w eliminacjach MŚ 2014.
Druga wojna futbolowa w historii ludzkości ante portas.
.png)
podszywacz napisał(a):Odliczanie czas zacząć do meczu Wisły. Za chwilę zmykam z roboty, skromny obiadek, ze trzy Ciechany Wyborne pod pachę i na stadionMotylki w brzuszku mam już od trzech dni.
.png)
slapol napisał(a):podszywacz napisał(a):Odliczanie czas zacząć do meczu Wisły. Za chwilę zmykam z roboty, skromny obiadek, ze trzy Ciechany Wyborne pod pachę i na stadionMotylki w brzuszku mam już od trzech dni.
No to dawaj tam czadu![]()
WISEŁKA![]()
![]()
.png)
podszywacz napisał(a):slapol napisał(a):podszywacz napisał(a):Odliczanie czas zacząć do meczu Wisły. Za chwilę zmykam z roboty, skromny obiadek, ze trzy Ciechany Wyborne pod pachę i na stadionMotylki w brzuszku mam już od trzech dni.
No to dawaj tam czadu![]()
WISEŁKA![]()
![]()
Że zaniemówię po meczu to pewne
Dyzma polskiej piłki nożnej powiedział o Meliskonie napisał(a):Naturalnie, że rozegrał kilka dobrych spotkań, ale to było wtedy, gdy miał dużo swobody, gdy nikt go nie atakował. W momencie gdy ma styk z walką, z zawodnikiem, wtedy Meliksona na boisku nie ma. Tak było w spotkaniu z Lechem Poznań, gdzie Lech dobrze Wiśle zagęścił. Wtedy Melikson był na boisku bardzo słabym zawodnikiem
.png)