Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Piękne Vodice

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
galtex
Odkrywca
Piękne Vodice

Nieprzeczytany postnapisał(a) galtex » 08.07.2006 17:24

Poszukuje apartament w Vodicach,byłem tam już 4 lata temu,super miejscowość polecam
galtex
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) galtex » 08.07.2006 17:33

jeżeli ktoś ma pytania związane z Vodicami postaram się odpowiedzieć :wink:
romanforum
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) romanforum » 09.07.2006 22:54

Bylem w zeszlym roku w Makarska i bardzo mi sie podobalo...
W tym roku rozwazam Vodice, wybieramy sie w 4 osoby.
Moze moze ktos z doswiadczenia napisac czy warto, jak sie maja Vodice do Makarskiej?
Czy znajdziemy zakwaterowanie wybieramy sie w ciemno 22. lipca na tydzien...
Moze ktos z Was moze polecic jakies zakwaterowanie?
Zona namawia mnie by znowu do Makarskiej...

Pozdrawiam

P.S. SUper Forum!
kasiafu
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) kasiafu » 09.07.2006 23:04

Zdravo!
Vodice są cudne. Jeżeli nadal jesteś zainteresowny to mam adres do przemiłych, gościnnych ludzi, którzy wynajmują tam apartamenty i pokoje.
Pozdrav :D
romanforum
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) romanforum » 09.07.2006 23:09

Zdravo! :)

Bardzo prosze o namiary na adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Dzieki wielkie...
megi77
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) megi77 » 10.07.2006 06:51

kasiafu napisał(a):Zdravo!
Vodice są cudne. Jeżeli nadal jesteś zainteresowny to mam adres do przemiłych, gościnnych ludzi, którzy wynajmują tam apartamenty i pokoje.

Zdravo, zdravo Kasica :D
No proszę pierwszy post i juz pomocą służysz :D
Czyżby do Any i Vicka? :D
Pozdrav
aneta_jacek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) aneta_jacek » 10.07.2006 09:08

romanforum napisał(a):Moze moze ktos z doswiadczenia napisac czy warto, jak sie maja Vodice do Makarskiej?

Zdecydowanie gorzej sie maja. Sa mniejsze po prostu i krajobrazy sa mniej ciekawe ( płasko). Ale ogolnie i tak to fajne miasteczko - jak dla mnie w sam raz na 5 - 7 dni.

Przy ryneczku z takim parkiem na srodku jest super piekarnia, z ciastem, pizza itd.
galtex
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) galtex » 10.07.2006 11:00

Zdrawo kasiafu piękne Vodice tam jest najlepsze wino i grilice,jak możesz daj mi namiar[ sierpień ] adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
adamk3
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) adamk3 » 10.07.2006 11:18

Prosze rowniez o namiar - z gory dzieki
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
DeBeScIaK
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) DeBeScIaK » 10.07.2006 12:57

Byłem w zeszłym roku w Tribunij. To jest takie małe miasteczko chyba 2 km od Vodic. Ceny niższe a do Vodic można iść sobie spacerkiem. Na riviere Makarską dopiero się wibieram więc nie mem jeszcze porównania.
kd
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) kd » 10.07.2006 13:21

Witam! Byliśmy i w Vodicach i w Makarskiej . Ładniejsze miasteczko- Vodice( zdecydowanie!). Natomiast plaża ładniejsza w Makarskiej- w Vodicach częściowo beton. No i widoki ładniejsze w Makarskiej. Ale... zawsze można podjechać z Vodic do Srimy( 2 km) tam spokojniej , mniej ludzi, plaża żwirkowa . My z meżem nie znosimy miejskich plaż więc dla nas było zdecydowanie za tłoczno czy w Vodicach czy w Makarskiej . Wolimy podjechać kilka kilometrów żeby znaleźć odludną prawie dziką plażę i codziennie inną .
galtex
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) galtex » 11.07.2006 09:28

Kasiafu dzięki za info Pozdr :papa: :papa:
kasiafu
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) kasiafu » 11.07.2006 13:50

galtex napisał(a):Kasiafu dzięki za info Pozdr :papa: :papa:

A proszę bardzo... :lol: wynajmowanie od nich kwater to sama przyjemność... Pozdrav
galtex
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) galtex » 13.07.2006 07:49

Wyjazd w niedziele 06 08 2006 o godz 4.00 VODICE przyjazd 10.00 do winiarni na grilice póżniej na Murter plaża i winiarnia grilice i ćrwene wino itak przez 10 dni :lol: :hut: :papa:
jacekewe
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) jacekewe » 13.07.2006 08:24

czy ja moge rowniez dostac namiary na te kwatery . moze masz zdjecia to chetnie obejrze adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl :)
Następna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje