Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Piękne Vodice

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
galtex
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) galtex » 06.06.2007 08:02

witam wszystkich w tym roku jade też do vodic wszystkim wybierającym się doradzam szukanie kwater w srimie jest taniej i większy wybór
walidom
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) walidom » 10.06.2007 21:04

galtex napisał(a):witam wszystkich w tym roku jade też do vodic wszystkim wybierającym się doradzam szukanie kwater w srimie jest taniej i większy wybór

To fakt Vodice Srima to nie to samo co Vodice!
jest bardziej spokojniej i mniej ludzi tj. turystów!
Są fajne knajpki i jest gdzie wieczorkiem połazić, piwko wypić i to nie drogo!! :D
walidom
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) walidom » 10.06.2007 21:06

galtex napisał(a):witam wszystkich w tym roku jade też do vodic wszystkim wybierającym się doradzam szukanie kwater w srimie jest taniej i większy wybór

Są fajne knajpki i jest gdzie wieczorkiem połazić, piwko wypić i to nie drogo!! :D
Viech
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Viech » 15.06.2007 09:05

walidom napisał(a):

Witam. Mnie też dziwią zachwyty nad Vodicami. No, ale... kwestia powiedzmy gustu, a może troszkę i niewiedzy. Mi dużo bardziej podoba się Tribunj tuż koło Vodic.
galtex
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) galtex » 08.03.2008 23:01

Witam po roku,2007 byłem Pakostne Omiś Makarska
2008 Wracam do Vodic
ZAJEB....TA miejscowość.A apartment w Srimie.Wyjazd początek lipca i tym razem na radyjku Pozdrav :lol:
Lubuszanin
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Lubuszanin » 20.04.2008 13:23

A nie przeszkadza wam ta slawetna, extra Discoteka, ktora slychac przez cale noce ;(.Mnie halas z tego przybytku wyleczyl na 100% z odpoczynku w tej miejscowosci.
mkm
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) mkm » 20.04.2008 20:34

Vodice są piękne :?: ... Ale napewno głośne i zatłoczone :wink:
miecia31a
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) miecia31a » 21.04.2008 12:00

Witam mam pytanko czy mógłby ktos dać namiary na kwatery lub mały apartament wybieramy się w drugiej połowie sierpnia dwie osoby dorosłe i dwójka dzieci w wieku 11 i 14 lat.Chcielibyśmy zachaczyc o Vodice lub w pobliżu.Z góry dzięki adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Lubuszanin
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Lubuszanin » 21.04.2008 12:21

miecia31a napisał(a):Witam mam pytanko czy mógłby ktos dać namiary na kwatery lub mały apartament wybieramy się w drugiej połowie sierpnia dwie osoby dorosłe i dwójka dzieci w wieku 11 i 14 lat.Chcielibyśmy zachaczyc o Vodice lub w pobliżu.Z góry dzięki adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl

Ja dwa razy bylem u Biuka, a ten domek w ubieglym roku w sierpniu byl jeszcze wykanczany, wiec jest czysty i swiezy ;).Wlasciciel jest wysokiej rangi funkcjionariuszem Policji lub innych sluzb i ma bzika na punkcie szanowania cudzej wlasnosci. Fajna rodzina, tylko nie toleruje wandali, popatrz moze sie tobie spodoba.
zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
miecia31a
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) miecia31a » 21.04.2008 12:41

Dzieki wygląda ładnie ale jeszcze zobaczymy.Wolałabym troszeczke bliżej plaży.Pozdrawiam
aniapiotr
Turysta
Namiar na nocleg

Nieprzeczytany postnapisał(a) aniapiotr » 21.04.2008 21:14

Czy mogę również prosić o ten extra namiar.
mój mail: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl

kasiafu napisał(a):Zdravo!
Vodice są cudne. Jeżeli nadal jesteś zainteresowny to mam adres do przemiłych, gościnnych ludzi, którzy wynajmują tam apartamenty i pokoje.
Pozdrav :D
mama_Kapiszonka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) mama_Kapiszonka » 22.04.2008 15:36

mkm napisał(a):Vodice są piękne :?: ... Ale napewno głośne i zatłoczone :wink:

...prawdę mówiąc to ... ja się z powyższym zgadzam. Urokliwa jest stara część miasteczka (szczególnie w nocy). Ale pozostałe elementy...byliśmy raz jedyny w Vodicach. I to po raz ostatni.
Pyciak
Odkrywca
Re: Namiar na nocleg

Nieprzeczytany postnapisał(a) Pyciak » 05.05.2008 19:01

[quote="aniapiotr"]Czy mogę również prosić o ten extra namiar.
mój mail: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl

Byłem w Vodicach w zeszlym roku. Mam fantastyczny namiar na apartmany. Gospodarze-młodzi ludzie, którzy dostali dom w spadku, nie są nastawieni na zdzieranie kasy, bo mają swoje dochody (nie budowali domu i teraz żeby im sie zwrócił)
Jakby co- mój mail: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Poprzednia strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje