Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Piękne Vodice

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
galtex
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) galtex » 13.07.2006 11:01

kasiafu napisał(a):Zdravo!
Vodice są cudne. Jeżeli nadal jesteś zainteresowny to mam adres do przemiłych, gościnnych ludzi, którzy wynajmują tam apartamenty i pokoje.
Pozdrav :D

kasiafu rozmawiałem z Vicko chyba ma zajęte [06 08 na 10 dni 2+2 ]mogła byś mu przesłsłaćdariusz.gorniak@wp.pl nie mogłem się dogadać może wie gdzie są wolne apartamenty DZIĘKI :hut: :papa: POZDR
galtex
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) galtex » 13.07.2006 11:05

kasiafu adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
*p*a*t*i*
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) *p*a*t*i* » 14.07.2006 09:27

Vodice są cudne. Jeżeli nadal jesteś zainteresowny to mam adres do przemiłych, gościnnych ludzi, którzy wynajmują tam apartamenty i pokoje.

Jeśli jest taka możliwość to również proszę o jakieś ciekawe namiary... wybieram się na początku września. Z góry dziękuję serdecznie.! P) adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
megi77
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) megi77 » 14.07.2006 13:49

[quote="kasiafu"]Zdravo!
Pozdrav :D[/quote
Kasica :wink: a prowizję jakąś bierzesz od tych kwater? :)
pozdro i do zobaczenia :)
Tomasz.M
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Tomasz.M » 14.07.2006 14:04

galtex napisał(a):Poszukuje apartament w Vodicach,byłem tam już 4 lata temu,super miejscowość polecam

Witam!

W Vodicech byłem juz bez mała chyba z 6 razy. Jest naprawdę fajnie. Przez ostatnie 2-3 lata zatraciły jednak swój prawdziwy chorwacki styl. Stają się coraz bardziej skomercjalizowane. Jednak poiadam namiary na apartman i sobe obok hotelu PUNTA.

Pozdraiwam
galtex
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) galtex » 14.07.2006 15:32

Tomasz.M napisał(a):
galtex napisał(a):Poszukuje apartament w Vodicach,byłem tam już 4 lata temu,super miejscowość polecam

Witam!

W Vodicech byłem juz bez mała chyba z 6 razy. Jest naprawdę fajnie. Przez ostatnie 2-3 lata zatraciły jednak swój prawdziwy chorwacki styl. Stają się coraz bardziej skomercjalizowane. Jednak poiadam namiary na apartman i sobe obok hotelu PUNTA.

Pozdraiwam

Witam Cie Tomaszu jeżeli możesz daj mi namiar [ meil] jest na tej stronie z góry dzięki.Pozdr :papa:
galtex
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) galtex » 14.07.2006 16:15

Jak byłem w Vodicach w ostatni dzień mojego pobytu dowiedziałem się że codziennie rano odpływa stateczek na niezamieszkałom wysepke podobno super do nurkowania iżwirowe plaże.Czy ktoś z was wie coś na ten temat prosze oinfo :lol:
zosiek
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) zosiek » 18.07.2006 21:28

My też poprosimy namiary na priva adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl. Będziemy szukać gdzieś w pobliżu ( 05.08 ) więc może będą to Vodice?? 8)
Zgóry wielkie dzięki
galtex
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) galtex » 19.07.2006 19:43

zosiek dzwoniłem na namiary kasifu wszystko mają zajęte jade w ciemno :hut:
zosiek
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) zosiek » 19.07.2006 20:46

galtex napisał(a):zosiek dzwoniłem na namiary kasifu wszystko mają zajęte jade w ciemno :hut:

Galtex, dzięki za info.
Jesteśmy pierwszy tydzień w Slano, poźniej gdzie nas zechcą :wink:
Będę szukał gdzieś na makarskiej albo ciut wyżej 8)
jolam15
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) jolam15 » 20.07.2006 21:52

romanforum napisał(a):Bylem w zeszlym roku w Makarska i bardzo mi sie podobalo...
W tym roku rozwazam Vodice, wybieramy sie w 4 osoby.
Moze moze ktos z doswiadczenia napisac czy warto, jak sie maja Vodice do Makarskiej?
Czy znajdziemy zakwaterowanie wybieramy sie w ciemno 22. lipca na tydzien...
Moze ktos z Was moze polecic jakies zakwaterowanie?
Zona namawia mnie by znowu do Makarskiej...

Pozdrawiam

P.S. SUper Forum!

Jesli ktoś lubi tłumy to tak są Vodice piękne,jesli ktos lubi spokój i ciszę oraz stosunkowy luzik na plazy to raczej nie będzie zachwycony.
Ja byłam 4 lata temu i byłam zachwycona,w tym roku chciałam odświeżyć wspomnienia i wybralismy się tak połazić wieczorem,i niestety te tłumy mnie poraziły.
galtex
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) galtex » 26.07.2006 17:45

Dostałem dużo apartamentów z Vodic jak siępóżniej okazało wszystko zarezerwowane jak wróce w sierpniu podam adresy Zainteresowanych prosze o pdawanie namiarów :roll:
Czesi
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Czesi » 29.07.2006 12:09

Ja również wybieram się do Vodic. Jaka atmosfera tam panuje ? Troche małomiasteczkowo, czy moze kurort pełną gębą ?
galtex
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) galtex » 30.07.2006 04:56

Czesi napisał(a):Ja również wybieram się do Vodic. Jaka atmosfera tam panuje ? Troche małomiasteczkowo, czy moze kurort pełną gębą ?

Witam Czesi w Vodicach jesy zajefajnie ja jestem od 3 do 13 przyjdż w odwiedziny to pokaże Ci fajną Chorwacką knobe z tanimi grilicami i winkiem jesteśmy tutaj Apartmány Bertić Luka :lol: Pozdr
marcinek77
Autostopowicz
Jade do vodic

Nieprzeczytany postnapisał(a) marcinek77 » 03.08.2006 12:11

galtex napisał(a):jeżeli ktoś ma pytania związane z Vodicami postaram się odpowiedzieć :wink:

Witaj.Wybieramy sie do Vodic i w zwiazku z tym mam pare pytań.Jade z dziewczyną.Chcialem troche ponurkowac z ABC ale moja dziewczyna troche kiepsko pływa,ale jest strasznie przypalona na ten pomysł.jakie są tam wody??Są tam miejsca ok 2-3 głębokościm zeby spokojnie poplunkowała.Czy odrazu głębina? Czekam na odpowiedz.pozdrawiam :D :D :D
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje