Rok temu byłem z dziewczyną i znajmymi w Chorwacji w mieście Rovinj - zakochaliśmy się w chorwacji, każdy wie o czym mówię - piękne miasto, klimat, wąskie uliczki, włoskie restauracje, kluby i puby.
Mieszkaliśmy 1-2km od samego centrum więc mieliśmy do piaszczystej plaży 300-400m, a wieczorami mogliśmy się przejść do miasta żeby wyjść do pubu lub restauracji.
W tym roku jestem odpowiedzialny za wyjazd, szukam innego miejsca w pobliżu Zadar - nie szukamy dalej ze względu na długość trasy, więc maksymalnie do miasta Zadar lub jeżeli warto to można pojechać kawałek dalej.
Szukam miejsca które będzie miało naprawdę piękne plaże do których będzie blisko, ale również żebyśmy mogli przejść się do miasta oddalonego o 1-2km gdzie będzie życie nocne. Nie chce zawieść znajomych i nie wiem w które miejsce moglibyśmy się wybrać.
Ceny się dla nas liczą więc fajnie gdyby nie było to zbyt drogie miasto.
Patrzyłem miasta w pobliżu Zadar ze względu na to że jeden dzień moglibyśmy pojechać do tego właśnie miasta żeby pozwiedzać, ale jeżeli jest coś lepszego to chętnie z tego skorzystam.
Bardzo bym prosił o jakąś propozycje, chciałbym aby było to piękne chorwackie miasto z piękną plażą i jakimiś atrakcjami.
Zastanawialiśmy się nad Novalj, ale chyba wolimy coś innego, ewentualnie coś w pobliżu Novalj.
Chciałbym trochę pozwiedzać, ale też trochę się pobawić.
Jedziemy 11 Września więc prosiłbym o podanie jakiegoś miasta które będzie jeszcze tętnić życiem
Pozdrawiam i proszę o pomoc

.png)
.png)
.png)
.png)
.png)