censor napisał(a):Rysio podaj namiary na apartament (z krótkim opisem), w którym byłeś, bo bardzo zaciekawiły mnie te skałki.
Sławek jest specjalistą od tej plaży i tej kwaterki. My pojechaliśmy tam tylko po napitki
.png)
censor napisał(a):Rysio podaj namiary na apartament (z krótkim opisem), w którym byłeś, bo bardzo zaciekawiły mnie te skałki.
.png)
dg napisał(a):Adam W. napisał(a): Pojechaliśmy na Peljesac, do miejscowości Borak. Śliczna wioska na prawdziwym uboczu. A jednocześnie doskonałe warunki do uprawiania turystyki. .
a co sądzisz o plażach w borak mam dwójke małych dzieci i boję sieskalek, juz raz w m.Losnij sie najeżdzilem na kamienistą plażę bo w pobliżu same skały
.png)
.png)
.png)
Adam,K napisał(a):Tylko, że z Hvaru na ląd jedynie promem, który nie jest za darmo, a z Peljasaca w auto i sru do Dubrownika.Szczerze powiedziawszy na wyspach jesteśmy uwiązani, bo nawet jak byłem na Uglianie, który leży bliziutko Zadaru to prom dla 3 osób i samochodu w jedną stronę to sto złotych nie nasze. A jeszcze trzeba się dostać z powrotem. Trochę jednak podróżuję po Chorwacji i wolę wolny dostęp do lądu.
.png)

.png)
Adam,K napisał(a):dangol napisał(a):
Ale na Hvarze JEST co zwiedzać przez cały tydzieńa nawet i dłużej, niekoniecznie trzeba przez ten czas opuszczać wyspę
.
Zwiedzenie '"lądowe" można sobie zostawićna inną okazję.
Tak, ale kiedy będzie ta inna okazja?
.png)
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne