LRobert napisał(a):Może najlepiej pół pobytu na wyspie a drugie pół na półwyspie ? Hvar jest piękny i naprawdę cichy. Kwestia wyboru miejsca. Bardzo miły problem do rozwiązania - żeby zawsze tylko takie problemy były.
Hvar jest piękny .
.png)
LRobert napisał(a):Może najlepiej pół pobytu na wyspie a drugie pół na półwyspie ? Hvar jest piękny i naprawdę cichy. Kwestia wyboru miejsca. Bardzo miły problem do rozwiązania - żeby zawsze tylko takie problemy były.
.png)
.png)
.png)
.png)
Adam W. napisał(a): Pojechaliśmy na Peljesac, do miejscowości Borak. Śliczna wioska na prawdziwym uboczu. A jednocześnie doskonałe warunki do uprawiania turystyki. .
.png)
dg napisał(a):Adam W. napisał(a): Pojechaliśmy na Peljesac, do miejscowości Borak. Śliczna wioska na prawdziwym uboczu. A jednocześnie doskonałe warunki do uprawiania turystyki. .
a co sądzisz o plażach w borak mam dwójke małych dzieci i boję sieskalek, juz raz w m.Losnij sie najeżdzilem na kamienistą plażę bo w pobliżu same skały

.png)
rich72 napisał(a):dg napisał(a):Adam W. napisał(a): Pojechaliśmy na Peljesac, do miejscowości Borak. Śliczna wioska na prawdziwym uboczu. A jednocześnie doskonałe warunki do uprawiania turystyki. .
a co sądzisz o plażach w borak mam dwójke małych dzieci i boję sieskalek, juz raz w m.Losnij sie najeżdzilem na kamienistą plażę bo w pobliżu same skały
Borak zdecydowanie odpada jeśli chcesz mieć dzieci całe.
Fotka
albo jeszcze taka w drugą stronę patrząc
.png)
.png)
fafikdog napisał(a):No sie naczytałem o wyspie Hvar
Czy ktoś może podać ceny promu na wyspę ( z autem np).
.png)
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne