Pamiętam, że w razie braku miejsca w samym porciku mieliśmy szukać go przy kościele we wsi.
.png)
.png)
Neuromancer napisał(a):
Mam pytanie, idąc na tą plażę z jeziorkiem
43°01'25.3"N 17°09'22.9"E
43.023703, 17.156373
beach Jezero
Gdzie najlepiej zostawić auto? Bo przy tej drodze z powyższego linku do gaju oliwnego nie widzę w okolicy parkingu.
Możecie coś polecić?
.png)
Sylwetka... napisał(a):Neuromancer napisał(a):
Mam pytanie, idąc na tą plażę z jeziorkiem
43°01'25.3"N 17°09'22.9"E
43.023703, 17.156373
beach Jezero
Gdzie najlepiej zostawić auto? Bo przy tej drodze z powyższego linku do gaju oliwnego nie widzę w okolicy parkingu.
Możecie coś polecić?
Parkingu tam nie ma, więc tak jak pisała Gusia albo w "porcie", do 10 jeszcze bywa luz, lub we wiosce, można też auto zostawić przy drodze przed skrętem ; prawo/lewo.
.png)
Neuromancer napisał(a):Ok, dziękuję wszystkim za info i za mapkę
.png)
CROnikiCROpka napisał(a):Neuromancer napisał(a):Ok, dziękuję wszystkim za info i za mapkę
Zdaj relację, jak udało Ci się dotrzeć na tą plażę i jak wrażenia
.png)
.png)
morela napisał(a):Za 2 tygodnie jadę pierwszy raz do Cro i do Orebic.
Przeczytałam całą relację.
Jak wygląda z parkowaniem w tych głównie plażowych miejscach, które wymaieniałaś - Divna, Duba, Estravaganza (to moze mniej bo tam knajpa i pewnie parking), Żuljana, Loviste, Trpanj? Pisałaś, że przyklejaliście się do jakiegoś pobocza, skarpy? Czyli nie ma co szukać znaków z literką P, tylko na własną rękę miejsca w centrach miasteczek?
.png)
morela napisał(a):o, dzięki, aż strach na tych wąskich dróżkach jeszcze mieścić samochód na tak skromnym poboczu
A gdzie macie ten tunel Peljeski? Szukam na googlu gdzie on przebiega i marnie mi idzie. Czy on jest w ciągu drogi 414?
.png)
.png)
.png)
morela napisał(a):Za 2 tygodnie jadę pierwszy raz do Cro i do Orebic.
Przeczytałam całą relację.
Jak wygląda z parkowaniem w tych głównie plażowych miejscach, które wymaieniałaś - Divna, Duba, Estravaganza (to moze mniej bo tam knajpa i pewnie parking), Żuljana, Loviste, Trpanj? Pisałaś, że przyklejaliście się do jakiegoś pobocza, skarpy? Czyli nie ma co szukać znaków z literką P, tylko na własną rękę miejsca w centrach miasteczek?
CROnikiCROpka napisał(a): ... - na Estravaganzę jak zjedziesz, to masz duży parking przy restauracji (widać go na satelicie, ten piaszczysty obszar)...
Powrót do Nasze relacje z podróży