.png)
arietka napisał(a):Tak, czytałam. Do Pakostane się wraca, dlatego chciałam zapytać czy jest jeszcze lepsza miejscowość w tej części CRO.
.png)
.png)
.png)
marlena27 napisał(a):My również jedziemy 16-29.07 Brune Brusica 74 wiec do zobaczenia
.png)
Witam pierwszy raz będę w Pakostane kojarzy ktoś Apartamenty Silvija ulica Bana Josipa Jelačića 2b na stronie pisze ze od morza jest 200 metrów ale patrząc na mapę to raczej koło 1000m .png)
.png)
kobrat napisał(a):bigum napisał(a):Ja też w tym roku wybrałem Pakostane ... w 2016 była Baśka Voda
Startujemy 01.08.17
Mamy nadzieję, że się nie zawiedziemy
mysle , ze sie nie zawiedziecie , my bylismy tez w BV , ale Pakostane nam sie najbardziej spodobalo. Jedziemy 28.07 na 16 dni. Zobaczycie duza roznice cenowa w restauracjach, o noclegach nie wspomne. Na jakiej ulicy bedziecie? pozdrawiam
.png)
88sabina napisał(a):Witam,
czytam i czytam...i nie wiem, czy przeoczyłam czy nikt o to nie pytał;) Więc pytam ja....
Mamy wstępnie zarezerwowany apartament Dalmatino (u rodziny Krpeta) na ul. Alojzija Stepinca. Do jakiego rodzaju plaży będzie nam najbliżej?
.png)
88sabina napisał(a):Witam, mogę prosić o podpowiedź, gdzie w Pakostane smacznie zjeść i nie wydać fortuny?;)
.png)
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne