.png)
benuch napisał(a):Witaj
i jakie wrażenia? jak Ci się podobało? napisz prosże jak najwięcej
pozd
.png)
nosekdomin napisał(a):benuch napisał(a):Witaj
pozd
Podpisuję się pod pytaniem.
Chciałbym jeszcze wiedzieć czy "Księżyc na Ziemi" pomimo ubogiego zazielenienia ma jakiś zapach? I czy cykają tam te cykady? I czy łatwo trafić na boczne puste plaże?
.png)
.png)
Jacek S napisał(a):Benuch - na początku też tak zinterpretowałem wpis kolegi nosekdonim (że się czepia) ale...
przeczytałem jeszcze raz i wydaje mi się, że pyta tak naprawdę jak jest na tym Pagu. Ty i ja wiemy bo byliśmy.
Interlokutor czytał/oglądał tylko kilka relacji i to najbardziej zapamiętał (surowy krajobraz). Nawiązanie do Księżyca na Ziemi (przyznasz sam) jest jak najbardziej uzasadnione.
Idąc tym tropem ten Jego post wcale nie jest złośliwy.
Ot, zabawiłem się w adwokata (jeszcze wierzę w ludzi).
Pzdr
.png)
nosekdomin napisał(a):benuch napisał(a):Witaj
pozd
Podpisuję się pod pytaniem.
Chciałbym jeszcze wiedzieć czy "Księżyc na Ziemi" pomimo ubogiego zazielenienia ma jakiś zapach? I czy cykają tam te cykady? I czy łatwo trafić na boczne puste plaże?
.png)
.png)
michalek_101 napisał(a):Wyspa Pag przepiękna,my byliśmy w Mandre (decyzja podjęta po przeczytaniu postów "Nero" i musimy powiedzieć,że to był strzał w "10"![]()
Było super zwiedziliśmy prawie wszystkie miasteczka na wyspie.Plaże bardzo ładne ,są również plaże spokojne na których jest mało ludzi i jest spokój i cisza.Zamierzam zamieścić zdjęcia z wyspy ale kilka dni to potrwa.
.png)
benuch napisał(a):michalek_101 napisał(a):Wyspa Pag przepiękna,my byliśmy w Mandre (decyzja podjęta po przeczytaniu postów "Nero" i musimy powiedzieć,że to był strzał w "10"![]()
Było super zwiedziliśmy prawie wszystkie miasteczka na wyspie.Plaże bardzo ładne ,są również plaże spokojne na których jest mało ludzi i jest spokój i cisza.Zamierzam zamieścić zdjęcia z wyspy ale kilka dni to potrwa.
Wielkie dzieki napisz proszę jakie miejsca są tzw "perełką" wyspy, . Powiedz prosze czy można gdzieś w okolicy wynając rowery, czy warto sie nimi poruszać czy też samochodem. i jaki może być koszt.
pzdr
.png)
.png)
.png)
helen napisał(a):Wiem, że w biurze informacji turystycznej w Pagu (przy rynku) można otrzymać mapkę tras rowerowych, ale czy i gdzie można wypożyczyć rowery, niestety nie wiem. W owym biurze znajdzie się też mapki plaż wartych odwiedzenia, sporo również w języku polskim.
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne