mkm napisał(a):To ja Cię tym razem postraszę...
Znam to straszydło
Natomiast ja Cię postraszę zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link, który polecam dla Mulesi i jej dziecka
.png)
mkm napisał(a):To ja Cię tym razem postraszę...
.png)
.png)
pawelh napisał(a):Twoje jak sądzę oczekiwanie to coś takiego,ale niestety to nie Chorwacja tylko Grecja.Miejsce to według mitologii odwiedzali bogowie i tam odpoczywali.
.png)
.png)
pawelh napisał(a):a ,,Ostatniego dnia stworzenia,Bóg zapragnął uwieńczyć swe dzieło i stworzył Wyspy Kornati z łez,gwiazd i boskiego tchnienia,,Georg Bernard Shaw
.png)
Mulesia napisał(a):Moje dziecko jest po 11 ciężkich operacjach wykonanych poza granicami kraju.
Przeżył ciężką traumę związaną z tym, że nie mógł się porozumieć z lekarzami i pielęgniarkami. Gadali nad nim w obcym języku a on był jak szmaciana lalka przekazywana z rąk do rąk.
Władam angielskim, ale przecież na salę operacyjną mnie nie wpuszczano. A on biedny nie potrafił o nic zapytać, niczego powiedzieć.
Ma potężny uraz z tym związany.
Uczy się niemieckiego i angielskiego. Uważam, że z angielskim dobrze sobie radzi.
Uraz jednak pozostał.
To tylko część " stanu faktycznego". Nie jestem w stanie ( i nie chcę ) pisać na forum publicznym o innych okolicznościach, które powodują, że - w tym akurat zakresie - uwzględniam "fanaberie" mojego syna.
Zresztą nie uważam, bym musiała się komukolwiek tłumaczyć.
Wchodząc na forum liczyłam na zwykłą życzliwość bywalców ( a nie na ocenę moich decyzji ).
.png)
Rysio napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):...piasek na plaży jest na sąsiednim Rabie
W mojej nomenklaturze nazwałbym to raczej jako "muł" a nie piasek
Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje