Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Opinia o Gorenje !

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
FUX
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) FUX » 19.03.2008 20:08

asikx napisał(a):
Amica ma świetne płyty gazowe

Ja mam w starym domu nablatową płytę z kurkami na wierzchu. Popaliły sie pokrętła w pierwszym tygodniu..... :evil: :evil: :evil: :evil:
O zapalaniu bez zdjęcia pokrętła zapomnij, więc nie wiem, co was w tej amice tak zachwyca :roll: :wink:
Teraz zamienilem na indukcyjną electroluxa.
Komodna
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Komodna » 10.04.2008 17:59

Ja mam pralkę chyba z 10 lat i nic się nie działo. Odpukać.
Pzdr
Ostatnio edytowano 10.04.2008 18:06 przez Komodna, łącznie edytowano 1 raz
mireks
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) mireks » 10.04.2008 18:05

Płyta gazowa,piekarnik elektryczny,lodówka,składane w Słowenii.Bez awarii 8 lat.
maadoox
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) maadoox » 17.04.2008 12:11

No cóż, Gorenje robi świetne kaski dla słoweńskich skoczków narciarskich. Widziałem Peterkę czy Kranjeca właśnie w takim kasku. Ciekawe czy robią też narty. Chetnie kupiłbym sobie takie bałkańskie.
asikx
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) asikx » 17.04.2008 12:24

maadoox napisał(a):No cóż, Gorenje robi świetne kaski dla słoweńskich skoczków narciarskich. Widziałem Peterkę czy Kranjeca właśnie w takim kasku. Ciekawe czy robią też narty. Chetnie kupiłbym sobie takie bałkańskie.

Hmmm... :roll: O ile sie nie mylę, to dla skoczków słoweńskich kaski robi Elan, podobnie ja narty (dla Małysza z resztą również). Może pozajączkowało Ci się z reklamą, którą skoczkowie mieli na łbach? Bo Gorenje to może i robi kaski, ale styropianowe dla lodówek, żeby w transporcie sie nie poobijały :roll:
A jak chcesz "bałkańskie" narty, to kup własnie Elan: http://www.elanskis.com/pc.asp

Pozdrawiam
Rafał
Katarzyna Głydziak Bojić
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Katarzyna Głydziak Bojić » 17.04.2008 12:59

asikx napisał(a):A jak chcesz "bałkańskie" narty, to kup własnie Elan: http://www.elanskis.com/pc.asp

Pozdrawiam
Rafał

Oj, gdyby to Słoweniec jakiś przeczytał...,że niby co słoweńskie to bałkańskie... byłaby draka. :D
asikx
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) asikx » 17.04.2008 15:13

Katarzyna Głydziak Bojić napisał(a):
asikx napisał(a):A jak chcesz "bałkańskie" narty, to kup własnie Elan: http://www.elanskis.com/pc.asp

Pozdrawiam
Rafał

Oj, gdyby to Słoweniec jakiś przeczytał...,że niby co słoweńskie to bałkańskie... byłaby draka. :D

Dlatego napisałem bałkańskie w cudzysłowiu :)
Tak, tak, oni są esencją Mitteleurope. Tacy habsburscy do bólu ;) Sowietyzujący austriacy ;)

Pozdrawiam
Rafał
maadoox
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) maadoox » 17.04.2008 17:56

asikx napisał(a):
maadoox napisał(a):No cóż, Gorenje robi świetne kaski dla słoweńskich skoczków narciarskich. Widziałem Peterkę czy Kranjeca właśnie w takim kasku. Ciekawe czy robią też narty. Chetnie kupiłbym sobie takie bałkańskie.

Hmmm... :roll: O ile sie nie mylę, to dla skoczków słoweńskich kaski robi Elan, podobnie ja narty (dla Małysza z resztą również). Może pozajączkowało Ci się z reklamą, którą skoczkowie mieli na łbach? Bo Gorenje to może i robi kaski, ale styropianowe dla lodówek, żeby w transporcie sie nie poobijały :roll:
A jak chcesz "bałkańskie" narty, to kup własnie Elan: http://www.elanskis.com/pc.asp

Pozdrawiam
Rafał

Akurat! Gorenje robi kaski dla Peterki. Sam kiedyś mówił.
Może mi jeszcze powiesz że te jeże chorwackie to nie sa ptaki? :?
Poprzednia strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2026 Wszystkie prawa zastrzeżone