To też jest fajne
forum/viewtopic.php?t=21500&start=0
.png)
.png)
Kinga P napisał(a):Witam i jeszcze raz dziękuję za odpowiedzi.
Właśnie dostałam potwierdzenie wolnych miejsc w naszym miejscu.
Tym bardziej sie cieszę, że pojadę bo dzięki Wam wiem ile jeszcze miejsc nie widziałam tam. Zwłaszcza, że po przyjeździe na miejsce ostatnim razem padło nam auto i większość czasu nie byliśmy mobilni.Udało nam się zobaczyć tylko Krka, zero muzeów i zabytków w środku, bo to z psem nierealne, niestety. Dlatego szukam czegoś co z naszym pupilem możemy zobaczyć.
To dopiero za pół roku ale już sie ciesze.
Pozdrawiam.
.png)
Kinga P napisał(a):Udało nam się zobaczyć tylko Krka, zero muzeów i zabytków w środku, bo to z psem nierealne, niestety. Dlatego szukam czegoś co z naszym pupilem możemy zobaczyć.
Rysio napisał(a):Kingo, właśnie zasady forum mówią, aby nie zakładać niepotrzebnie dublujących się tematów. Przyczyna jest prosta, to co ludzie wiedzą i zechcą Ci przekazać będziesz miała do wyszukania w 3, 5 a może 20 bliźniaczych wątkach, więc tym samym sama sobie utrudnisz zdobycie informacji. Dodatkowo musisz sobie zdać sprawę z tego że nie każdemu zechce się napisać po raz piąty to samo, co już napisał gdzie indziej, więc informacje nie zostaną Ci przekazane w ogóle. Jeśli w istniejącym temacie, po zapoznaniu się z tym co już zostało napisane, dopytasz o szczegóły uzyskasz o wiele szybciej i o wiele więcej rzeczowych informacji, choćby dlatego, że nie zniechęcisz do siebie ludzi. Piszę to z perspektywy blisko 6 lat spędzonych na tym forum, tak więc przyjmij to jako pewnik
.png)
.png)
Kinga P napisał(a):Popielu, masz zapewne racje. Tyle, ze nie łatwo wcale znaleźć konkrety mnie interesujące. A jak widać znalazły się teź osoby, które zechciały mi co nieco napisać i to mnie cieszy. I lubię mieć swój wątek mimo wszystko.
.png)
AndrzejJ. napisał(a):Nasza nowa wielonikowczyni coś nieco pozmieniała ,ale nie wszystko![]()
To też jest fajne![]()
forum/viewtopic.php?t=21500&start=0
.png)
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne