Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

OKRUG DONJI - co zwiedzic???

W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
AndrzejJ.
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) AndrzejJ. » 28.12.2008 19:33

Nasza nowa wielonikowczyni coś nieco pozmieniała ,ale nie wszystko :wink:
To też jest fajne :D
forum/viewtopic.php?t=21500&start=0
Kinga P
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kinga P » 29.12.2008 10:49

Witam i jeszcze raz dziękuję za odpowiedzi.
Właśnie dostałam potwierdzenie wolnych miejsc w naszym miejscu.
Tym bardziej sie cieszę, że pojadę bo dzięki Wam wiem ile jeszcze miejsc nie widziałam tam. Zwłaszcza, że po przyjeździe na miejsce ostatnim razem padło nam auto i większość czasu nie byliśmy mobilni.Udało nam się zobaczyć tylko Krka, zero muzeów i zabytków w środku, bo to z psem nierealne, niestety. Dlatego szukam czegoś co z naszym pupilem możemy zobaczyć.
To dopiero za pół roku ale już sie ciesze.
Pozdrawiam.
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 29.12.2008 11:18

Kinga P napisał(a):Witam i jeszcze raz dziękuję za odpowiedzi.
Właśnie dostałam potwierdzenie wolnych miejsc w naszym miejscu.
Tym bardziej sie cieszę, że pojadę bo dzięki Wam wiem ile jeszcze miejsc nie widziałam tam. Zwłaszcza, że po przyjeździe na miejsce ostatnim razem padło nam auto i większość czasu nie byliśmy mobilni.Udało nam się zobaczyć tylko Krka, zero muzeów i zabytków w środku, bo to z psem nierealne, niestety. Dlatego szukam czegoś co z naszym pupilem możemy zobaczyć.
To dopiero za pół roku ale już sie ciesze.
Pozdrawiam.

Bardzo przyjemnie czyta się taki post z "ogonkami" :lol: :lol: :lol:
Dziękuję - i tak trzymaj :!: :lol:
Kinga P
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kinga P » 29.12.2008 13:29

Zrobiłam to specjalnie dla Pana, Panie Januszu.
pasażer
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) pasażer » 29.12.2008 19:52

Kinga P napisał(a):Udało nam się zobaczyć tylko Krka, zero muzeów i zabytków w środku, bo to z psem nierealne, niestety. Dlatego szukam czegoś co z naszym pupilem możemy zobaczyć.

Śledź może TEN temat i pytaj w nim oraz jeżeli szanowny moderator pozwoli to zacytuję raz jeszcze te słowa, bo i mi tu to samo pisać już sie nie chce :wink:

Rysio napisał(a):Kingo, właśnie zasady forum mówią, aby nie zakładać niepotrzebnie dublujących się tematów. Przyczyna jest prosta, to co ludzie wiedzą i zechcą Ci przekazać będziesz miała do wyszukania w 3, 5 a może 20 bliźniaczych wątkach, więc tym samym sama sobie utrudnisz zdobycie informacji. Dodatkowo musisz sobie zdać sprawę z tego że nie każdemu zechce się napisać po raz piąty to samo, co już napisał gdzie indziej, więc informacje nie zostaną Ci przekazane w ogóle. Jeśli w istniejącym temacie, po zapoznaniu się z tym co już zostało napisane, dopytasz o szczegóły uzyskasz o wiele szybciej i o wiele więcej rzeczowych informacji, choćby dlatego, że nie zniechęcisz do siebie ludzi. Piszę to z perspektywy blisko 6 lat spędzonych na tym forum, tak więc przyjmij to jako pewnik :wink:

Pozdrav 8)
AndrzejJ.
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) AndrzejJ. » 29.12.2008 20:50

A piesek specjalnie kręci ogonkiem dla Janusza. :D
Kinga P
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kinga P » 30.12.2008 08:50

Popielu, masz zapewne racje. Tyle, ze nie łatwo wcale znaleźć konkrety mnie interesujące. A jak widać znalazły się teź osoby, które zechciały mi co nieco napisać i to mnie cieszy. I lubię mieć swój wątek mimo wszystko.

Pozdrawiam
beatusia
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) beatusia » 30.12.2008 16:15

Popielu -Kinga swój temat założyła o dwa dni wcześniej ;-)) więc ten link który jej podałeś jest zdublowany. Więc niby dlaczego ona ma zrezygnować ze swojego tematu?;-))) :P
Gdy znowu będzie casting na moderatorów to zgłoszę Twoja kandydaturę;-)) :lol:
DOSIEGO ROKU;-))
Kinga P
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kinga P » 31.12.2008 09:50

Ja chciałam Wam wszystkim życzyć na ten Nowy Rok samych cudownych chwil, ciepłych wspomnień i rychłych powrotów w piękne miejsca.
Pozdrawiam
pasażer
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) pasażer » 31.12.2008 15:32

Kinga P napisał(a):Popielu, masz zapewne racje. Tyle, ze nie łatwo wcale znaleźć konkrety mnie interesujące. A jak widać znalazły się teź osoby, które zechciały mi co nieco napisać i to mnie cieszy. I lubię mieć swój wątek mimo wszystko.

Może mam może nie mam racji . . . ale zbyt dużo tematów o jednym robi zamieszanie, temat rozproszony i żeby się dowiedzieć więcej, trzeba odwiedzać różne tematy, w których po kilka info, a jak już ktoś coś napisał na temat to nie zawsze drugi raz ma ochotę, a i ten co wcześniej zobaczył tą informacje może stwierdzić, po co pisać po raz drugi i cisza z odpowiedziami...

beatusia zauważyłem, iż wcześniej powstał, jednak w tamtym więcej info, więc tak zaproponowałem . . . jeszcze raz powiem - Zaproponowałem, a nie kazałem.
Może przy zaśmieconych tematach, to i nawet lepiej jak od początku się stworzy nowy, oczywiście jeżeli moderatorzy pozwolą.
Podanie innego wątku o tym samym to też pomoc.

Pozdrawiam sympatyczne Panie :wink:
AndrzejJ.
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) AndrzejJ. » 31.12.2008 18:16

Po tych wszystkich kurtuazjach wzajemnych chciałem zauważyć ,że temat ,,OKRUG DONJI - co zwiedzic??? '' trwa,ale nikt nie napisał jeszcze
co tam można zwiedzać. :wink:
Cha cha pewnie nikt nie wie. :D
dociekliwa
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) dociekliwa » 08.02.2009 00:46

AndrzejJ. napisał(a):Nasza nowa wielonikowczyni coś nieco pozmieniała ,ale nie wszystko :wink:
To też jest fajne :D
forum/viewtopic.php?t=21500&start=0

I kto to mówi:-) A pan panie Andrzeju iloma się posługuje??
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 08.02.2009 14:08

W sąsiednim Okrug Gornij (w Kole Górnym) można zwiedzić:

Kościół Św. Teodora
Kościół Św. Karola Bromejskiego
Kościół Św. Jana Baptisty
Pozostałości dworu Rodziny Racetin
Ruiny zamku Św. Jana

Jak na małe miasteczko, całkiem sporo.

Źródło: http://www.tzo-okrug.hr/main.php
Kinga P
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kinga P » 08.02.2009 18:28

dzięki
staniław
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) staniław » 19.07.2009 18:25

Witam. W sierpniu wybieramy się do Okrugu D. Mam pytanie odnośnie czy są tam jakieś knajpki, w których będzie można posiedzieć wieczorami?
Wiem że jest to mała miejscowość,ale o taką nam chodziło.Którą plażę polecacie? Pozdrawiam.
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne

OKRUG DONJI - co zwiedzic??? - strona 3
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2026 Wszystkie prawa zastrzeżone