AndrzejJ. napisał(a):Ktoś wogóle lubi Okrug Gornij ?
Zmam kilka takich osób na forum , a jedną a z nich jest Madzia1981:lol:
.png)
AndrzejJ. napisał(a):Ktoś wogóle lubi Okrug Gornij ?
.png)
Kinga P napisał(a):Dzieki za linki. Ja grzebie poza tym po forum i szukam. Nie wiem czemu mialabym nie moc zalozyc watku mimo ze jest ich tu juz wiele, nawet takich samych. Licze na checi i zyczliwosc.
.png)
AndrzejJ. napisał(a): Jeden lubi myszy drugi żaby .I nie jest to bocian.
Ktoś wogóle lubi Okrug Gornij ?
Popiel napisał(a):AndrzejJ. napisał(a):
AndrzejkuJ., smakoszu żabich udek, może podasz co Cię urzekło w Okrug Gornij skoro tak mówisz. Może ktoś podzieli Twe zdanie?![]()
AndrzejJ. napisał(a):Schodzisz pod wodę ,a tam lodówka. Otwierasz ją a tam karlovacko...
Piotrek_B napisał(a):AndrzejJ. napisał(a):Schodzisz pod wodę ,a tam lodówka. Otwierasz ją a tam karlovacko...
Endrju, że lodówka pod wodą to już wiemy![]()
Ale to Karlovacko w tej lodówce to pełne czy wypite![]()
.png)
AndrzejJ. napisał(a):
Aaaaa już kumamJeden lubi myszy drugi żaby .
I nie jest to bocian.
Ktoś wogóle lubi Okrug Gornij ?
.png)
AndrzejJ. napisał(a):Schodzisz pod wodę ,a tam lodówka. Otwierasz ją a tam karlovacko.
.png)
.png)
Kinga P napisał(a):Dziekuje za mile odpowiedzi i niestety nie tylko. Taka polska natura, zeby tylko komus dokuczyc. Czytajac pewne odpowiedzi wcale nie bedzie mi przykro ze moje posty znikna.
Pozdrawiam
https://www.cro.pl/forum/viewtopic.php?t=20747&start=120
tam są moje foty z Ciovo.Donji Okrug-------i chobym nie wiem jak patrzyłam to wody o kolorze piwa nie potrafię zobaczyc.
Rozumiem że nie wszystkim wszystko się podoba ale złośliwości w wypowiedziach to już zrozumiec nie potrafię
stola1 napisał(a):Kinga P napisał(a):Dziekuje za mile odpowiedzi i niestety nie tylko. Taka polska natura, zeby tylko komus dokuczyc. Czytajac pewne odpowiedzi wcale nie bedzie mi przykro ze moje posty znikna.
Pozdrawiam
Zgadzam się, ciągle te same opinie od kilku lat, tak jakby nikt więcej nigdzie nie był i nic nie widział.https://www.cro.pl/forum/viewtopic.php?t=20747&start=120
tam są moje foty z Ciovo.Donji Okrug-------i chobym nie wiem jak patrzyłam to wody o kolorze piwa nie potrafię zobaczyc.
Rozumiem że nie wszystkim wszystko się podoba ale złośliwości w wypowiedziach to już zrozumiec nie potrafię
A to Beatko trudno pojąć..dobrze, że byłaś i widziałaś i to każdemu polecam.
Jak ktoś na wyspie zwiedził jedną plażę i poza się nie wypuścił to nie będzie miał innego zdania.
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne