Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

OKRUG DONJI - co zwiedzic???

W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 26.12.2008 23:18

AndrzejJ. napisał(a):Ktoś wogóle lubi Okrug Gornij ?

Zmam kilka takich osób na forum , a jedną a z nich jest Madzia1981:lol:
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 26.12.2008 23:21

Kinga P napisał(a):Dzieki za linki. Ja grzebie poza tym po forum i szukam. Nie wiem czemu mialabym nie moc zalozyc watku mimo ze jest ich tu juz wiele, nawet takich samych. Licze na checi i zyczliwosc.

Po pkt. 3 regulaminu jest pkt.4 - pisząc przestrzegaj zasad ortografii i gramatyki oraz wyrażaj się jasno i zrozumiale. Używaj polskich znaków (chyba, że piszesz z zagranicy i masz zagraniczną klawiaturę).
pasażer
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) pasażer » 27.12.2008 00:30

AndrzejJ. napisał(a): Jeden lubi myszy drugi żaby . :D I nie jest to bocian. :D Ktoś wogóle lubi Okrug Gornij ?

Co mi Pan tu insynuuje???? ...że co? że jak? ...że niby ja smakosz szarych czworonogów? Wypraszam sobie :evil: Niedawno ktoś tu napisał - "to są nasi bracia mniejsi", więc jakże bym mógł, a jak już to było zupełnie inaczej, a sam osobiście, jak to bywało w zamierzchłych czasach, opowiadam się za wersją pierwszą tej legendy :lol: :wink:

AndrzejkuJ., smakoszu żabich udek, może podasz co Cię urzekło w Okrug Gornij skoro tak mówisz. Może ktoś podzieli Twe zdanie? :wink:
Może kryształ woda spływająca z Trogiru czy Splitu?
Ok. znam Twe zdanie o Ciovo, więc pytania retoryczne były.
Pozdrav :wink:

Ps. Madziu wszystko pisane w cudzysłowiu
madzia1981
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) madzia1981 » 27.12.2008 00:40

:wink:
AndrzejJ.
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) AndrzejJ. » 27.12.2008 08:59

Popiel napisał(a):
AndrzejJ. napisał(a):
AndrzejkuJ., smakoszu żabich udek, może podasz co Cię urzekło w Okrug Gornij skoro tak mówisz. Może ktoś podzieli Twe zdanie? :wink:

Schodzisz pod wodę ,a tam lodówka. Otwierasz ją a tam karlovacko.
Nigdzie indziej w cro tak nie ma. :wink:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 27.12.2008 09:32

AndrzejJ. napisał(a):Schodzisz pod wodę ,a tam lodówka. Otwierasz ją a tam karlovacko...

Endrju, że lodówka pod wodą to już wiemy :lol:
Ale to Karlovacko w tej lodówce to pełne czy wypite :wink: :lol:
AndrzejJ.
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) AndrzejJ. » 27.12.2008 10:09

Piotrek_B napisał(a):
AndrzejJ. napisał(a):Schodzisz pod wodę ,a tam lodówka. Otwierasz ją a tam karlovacko...

Endrju, że lodówka pod wodą to już wiemy :lol:
Ale to Karlovacko w tej lodówce to pełne czy wypite :wink: :lol:

jak w tej wypite to się nie przejmujesz tylko płyniesz do następnej :D w tych bliżej brzegu karlovacko szybciej schodzi :wink:
mkm
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) mkm » 27.12.2008 11:32

AndrzejJ. napisał(a):
Popiel napisał(a):
AndrzejJ. napisał(a):Jak cały Okrug Gornij :D

Tak jak mówisz, nie inaczej :lol: ale nie dla mnie . . . Okolicę Trogiru dobrze zwiedziłem.
Jeden woli rybkę, drugi... a jak już tą okolicę to polecam Maslinicę :wink: i tu i jeszcze z innej willi widok taki

Aaaaa już kumam :D Jeden lubi myszy drugi żaby . :D I nie jest to bocian. :D Ktoś wogóle lubi Okrug Gornij ?

Już wiem :D Żółtodzioby :wink:
mkm
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) mkm » 27.12.2008 11:36

Popiel napisał(a):
AndrzejJ. napisał(a):Jak cały Okrug Gornij :D

Tak jak mówisz, nie inaczej :lol: ale nie dla mnie . . . Okolicę Trogiru dobrze zwiedziłem.
Jeden woli rybkę, drugi... a jak już tą okolicę to polecam Maslinicę :wink: i tu i jeszcze z innej willi widok taki

Zdecydowanie TAK :!: Stamtąd nawet Okrugów nie widać :wink: :)
pasażer
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) pasażer » 27.12.2008 15:46

AndrzejJ. napisał(a):Schodzisz pod wodę ,a tam lodówka. Otwierasz ją a tam karlovacko.

A jaki kolor ma ta lodówka??? Chyba ciężko znaleźć to Karlovacko???

Madziu do takiej plaży jak pokazałaś w swej relacji, to zdecydowanie mi bliżej niż np. do Bol po której od "żwirku" wychodzisz jak z młyna.
W 2006 zwiedziliśmy dobrze okolicę Trogiru i przez to właśnie poznałem rivę Omis. Różnica w czystości wody jest również w Maslinicy na Solcie - naprzeciw Ciovo, powiedzmy...
Jak w tym roku krystaliczny Jadran tam wyglądał?
Od strony Kastelanskiego zaljevu, pewnie woda bez zmian stoi wciąż ta sama.
AndrzejJ.
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) AndrzejJ. » 27.12.2008 15:55

Popiel napisał(a): pewnie woda bez zmian stoi wciąż ta sama.

i ma kolor piwa :wink:
Kinga P
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kinga P » 28.12.2008 10:14

Dziekuje za mile odpowiedzi i niestety nie tylko. Taka polska natura, zeby tylko komus dokuczyc. Czytajac pewne odpowiedzi wcale nie bedzie mi przykro ze moje posty znikna.
Pozdrawiam
beatusia
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) beatusia » 28.12.2008 10:26

forum/viewtopic.php?t=20747&start=120

tam są moje foty z Ciovo.Donji Okrug-------i chobym nie wiem jak patrzyłam to wody o kolorze piwa nie potrafię zobaczyc.
Rozumiem że nie wszystkim wszystko się podoba ale złośliwości w wypowiedziach to już zrozumiec nie potrafię :twisted:
stola1
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) stola1 » 28.12.2008 11:38

Kinga P napisał(a):Dziekuje za mile odpowiedzi i niestety nie tylko. Taka polska natura, zeby tylko komus dokuczyc. Czytajac pewne odpowiedzi wcale nie bedzie mi przykro ze moje posty znikna.
Pozdrawiam

Zgadzam się, ciągle te same opinie od kilku lat, tak jakby nikt więcej nigdzie nie był i nic nie widział.

https://www.cro.pl/forum/viewtopic.php?t=20747&start=120

tam są moje foty z Ciovo.Donji Okrug-------i chobym nie wiem jak patrzyłam to wody o kolorze piwa nie potrafię zobaczyc.
Rozumiem że nie wszystkim wszystko się podoba ale złośliwości w wypowiedziach to już zrozumiec nie potrafię

A to Beatko trudno pojąć.. :) dobrze, że byłaś i widziałaś i to każdemu polecam.
Jak ktoś na wyspie zwiedził jedną plażę i poza się nie wypuścił to nie będzie miał innego zdania.
AndrzejJ.
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) AndrzejJ. » 28.12.2008 13:54

stola1 napisał(a):
Kinga P napisał(a):Dziekuje za mile odpowiedzi i niestety nie tylko. Taka polska natura, zeby tylko komus dokuczyc. Czytajac pewne odpowiedzi wcale nie bedzie mi przykro ze moje posty znikna.
Pozdrawiam

Zgadzam się, ciągle te same opinie od kilku lat, tak jakby nikt więcej nigdzie nie był i nic nie widział.

https://www.cro.pl/forum/viewtopic.php?t=20747&start=120

Rozumiem że nie wszystkim wszystko się podoba ale złośliwości w wypowiedziach to już zrozumiec nie potrafię

A to Beatko trudno pojąć.. :) dobrze, że byłaś i widziałaś i to każdemu polecam.
Jak ktoś na wyspie zwiedził jedną plażę i poza się nie wypuścił to nie będzie miał innego zdania.

stola1 :D
mariazk rozmawia z sobą :D
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne

OKRUG DONJI - co zwiedzic??? - strona 2
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone