.png)
.png)
Ural napisał(a):Sprawdż ten przepis z ogórkami bez wody
https://kuchnia.wp.pl/ogorki-malosolne- ... 029984897c

Ural napisał(a):Jadłem Romek salami, a czy ono było z osła to nie jestem pewien. Na metce namalowany był osioł, a co w środku było nie wiem.
.png)
.png)
anakin napisał(a):Ural napisał(a):Jadłem Romek salami, a czy ono było z osła to nie jestem pewien. Na metce namalowany był osioł, a co w środku było nie wiem.
I czym Ty teraz biedaku pojedziesz do Cro?

.png)
Ural napisał(a):......Na ten przykład kolega Romuald 22 z Żywca w ogóle nie jada przetworzonych dań tylko samemu je przyrządza no i wygląda szczupło, a potrafi on 2 kg golonkę zjeść czego byłem naocznym świadkiem.
.png)
.png)
romuald22 napisał(a):Lubię poczucie humoru Darka, ale nie wierzcie we wszystko to co on pisze.![]()
Nigdy nie zjadłem 2 kg golonki. Chyba, że w sumie - w życiu.![]()
Darka również w życiu nie widziałem na oczy, chociaż nieustannie zapraszam go na spotkanie, bo ponoć jeździ do Chorwacji przez Żywiec.
A On - nie, nie, nie.
Uparty jak osioł.

.png)
Ural napisał(a):No, Romek nie bądż taki skromny, a kto w Węgierskiej Górce koło Milówki tej od braci Golców zjadł, żeby nie powiedzieć nieskromnie zeżarł wielką golonkę, no kto jak nie Ty.
.png)
romuald22 napisał(a):Ural napisał(a):No, Romek nie bądż taki skromny, a kto w Węgierskiej Górce koło Milówki tej od braci Golców zjadł, żeby nie powiedzieć nieskromnie zeżarł wielką golonkę, no kto jak nie Ty.
![]()
Prawdopodobnie zeżarł to Tusk. Jego wina i jeszcze za to beknie.Komisje w toku.
Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.