Jakaś rada, co ew kupić, jakiej firmy
Teren niewielki, podjazd do garażu, lekki spadek, miejsce na podwórku na 3 auta, ścieżki dookoła domu i mały placyk przed domem.
Przejazd na sąsiednią działkę, służebność drogi mam niestety
.png)
.png)
maciek1956 napisał(a):Widziałem ją, ma jak dla mnie jedną wadę--nie ma napędu, trzeba pchać
.png)
maciek1956 napisał(a):Widziałem ją, ma jak dla mnie jedną wadę--nie ma napędu, trzeba pchać
.png)
maciek1956 napisał(a):Uzbiera się ok 200 m2. Trawy nie odśnieżam.
Kasy--jak zawsze-zbyt mało, ale g...nie kupię. Jakieś nieznane mi firmy proponują odśnieżarki z napędem za ok 1200 zł, firmowe to od ok 2 tys zł. Znajomy proponuje za ok 2600 zł zamiatarkę, podobno wyśmienitą do puchu śnieżnego, nadaje się też do liści i innego brudu. Tylko ta cena![]()
Chyba szufla zostanie i TEŚĆ, starszy Pan, pełen sił![]()
A ja, poczekam rok, odłożę kasę (jeszcze po wydatku na wesele syna nie pozbierałem się) i coś kupię dobrego, ale może coś doradzicie, coś sprawdzonego i wartego zakupu za osiągalną kasę.
.png)
smoki3 napisał(a):
Zamiatarka tylko do śniegu max. 5 cm wysokości pokrywy śniegu. W innych warunkach śnieżnych niesprawdza się!
Pozdrawiam.
smoki3
.png)
hepik napisał(a):Ostatnia śniezna zima była w sezonie 2006/07...przez ostatnie dwa lata miałem łopatę ze 7 razy w ręku...mówia,że klimat sie ociepla
.png)
Ps2. Mam taką samą jak ta wystawiona na Allegro:
http://www.allegro.pl/item845953223_ods ... stiga.html
.png)