Belluna napisał(a):Ja to podziwiam, że te Wasze dzieciaczki dały radę Ston i Dubrownik w jednym dniu zaliczyć
Dzielne były,małej pomogły opowieści o księżniczkach uwięzionych.A starszy robił fochy ale szedł.
.png)
Belluna napisał(a):Ja to podziwiam, że te Wasze dzieciaczki dały radę Ston i Dubrownik w jednym dniu zaliczyć
.png)
.png)
Bocian napisał(a):kaczurek76@gmail.com napisał(a):Korcula nocą kojarzy mi się z Hvarem nocą strasznie dużo turystów,wszyscy siedzą po knajpach i się dobrze bawią.Lecz z dzieciami nie wypada tak balować.
A to ciekawa teoria z tymi dziećmi...
.png)
Bocian napisał(a):Rżące świnie na IljiDobre
kaczurek76@gmail.com napisał(a):Bocian napisał(a):kaczurek76@gmail.com napisał(a):Korcula nocą kojarzy mi się z Hvarem nocą strasznie dużo turystów,wszyscy siedzą po knajpach i się dobrze bawią.Lecz z dzieciami nie wypada tak balować.
A to ciekawa teoria z tymi dziećmi...
Kiedyś bylismy w Ivan Dolać i nasza stancja się mieściła przed samym barem,nocą siedzieli turyści i szaleli a dzieciaki robiły co chciały(U NAS STRAŻ MIEJSKA BY DAWNO BYŁA W TYM BARZE).Wakacje wakacjami ale co one się napatrzyły w tym barze..
kaczurek76@gmail.com napisał(a):Bocian napisał(a):Rżące świnie na IljiDobre
Są dziki ,nawet gdzieś stoi znak aby na nie uważać.Właśnie mąż mi przypomniał jak opowiadał mu gospodarz że dziki zniszczyły jego plantację winogron na zboczu góry(coś w tym musi być)

.png)
kaczurek76@gmail.com napisał(a):I słynne zraszacze
kaczurek76@gmail.com napisał(a):Dzielne były,małej pomogły opowieści o księżniczkach uwięzionych.A starszy robił fochy ale szedł.
.png)
.png)
.png)
Powrót do Nasze relacje z podróży