Odnośnie plaży Bacva to miałam przyjemność tam gościć latem w 2007, jako uczestnik mini wycieczki organizowanej na lądzie w Igrane. Dzięki Tobie, wiem, co to za plaża i na pewno będziemy tam chcieli z rodzinką dotrzeć - tym razem od strony lądu
.png)
.png)
Anul-ka napisał(a):Czekamy z niecierpliwością.
Odnośnie plaży Bacva to miałam przyjemność tam gościć latem w 2007, jako uczestnik mini wycieczki organizowanej na lądzie w Igrane. Dzięki Tobie, wiem, co to za plaża i na pewno będziemy tam chcieli z rodzinką dotrzeć - tym razem od strony lądu
.png)
.png)
Anul-ka napisał(a):Mam miejscówkę w Zavalaticy, więc mam nadzieję, że uda mi się znaleźć chociaż na te pojedyncze krzaczki. Wyczytałam na tym forum, że Korcula i Hvar słyną z uprawy lawendy, ale będąc trzykrotnie na Korculi ( w tym raz czerwiec/lipiec) na pola lawendowe się nie natknęłam.
.png)
.png)
Anul-ka napisał(a):Takie pamiątki i zdjęcia przedłużają wspomnienia. No właśnie, zdjęcia - Twoje są rewelacyjne. Potrafisz uchwycić fajne miejsca i szczegóły. Bardzo mi się podobają
Anul-ka napisał(a):Wygląda to mega zachęcająco. Myślę, że to będzie obowiązkowy punkt naszych tegorocznych wakacji
.png)