pzdr
Jacek
.png)
.png)

.png)
mottom napisał(a):Większość z Was pewno zna to zdjęcie![]()
Ponton (Honda T32IE w pokrowcu) i box z osprzętem (miękki Thule Ranger 90) na dach, silnik i inne "bambetle" do bagażnika .
Prędkość podróżna 130 km/h (powyżej - GŁOŚNO , ale się da............)
Takie auto jest dobre dla max. trzech osób (można wykorzystać połowę tylnej kanapy). Jadąc na wakacje z większą załogą trzeba mieć coś większego (np. jakieś combi :wink: )
.png)
smoki3 napisał(a): (przynajmniej w Oktavi kombi).
smoki3 napisał(a):Ps. mottom w następne wakacje wyjazd do cro...?
.png)
mottom napisał(a):smoki3 napisał(a): (przynajmniej w Oktavi kombi).
Nie strasz![]()
- niedawno kupiłem taką Skodzinę
i na razie miejsca wystarcza (chociaż po zapakowaniu pontonu i silnika szału nie ma
)
mottom napisał(a):smoki3 napisał(a):Ps. mottom w następne wakacje wyjazd do cro...?
Ja bym chciał BAAARDZO, ale to jednak trochę daleko z malutkim dzieciaczkiem![]()
(cały czas testuję - jak mała znosi dłuższą podróż - raczej kiepsko
)
W tym roku byliśmy (wszyscy) z pontonem nad jeziorem (niedaleko moich rodziców w Wielkopolsce) - musiało wystarczyć

.png)
Rysio napisał(a):Nie ma co straszyć, ale że tak zapytam - zbiornik paliwa, liny, kamizelki to gdzie daszJa do Astry 2 dokupiłem box 600 l bo 320 był za mały
![]()
.png)
kaz344 napisał(a):...abstrahując od tematu. Jaką odległośc pokonaliście jednorazowo na swoich pontonach??? U mnie to było ok 10km wzdłuż wybrzeża w jedną stronę z plażowaniem. Na dłuższy wypad nie odważyłem się ze względu na tylko 8 KM a także z niechęci załogantów.teraz już w garażu czeka 15 Km....no i sobie tak rozmyślam
.png)
kaz344 napisał(a):...abstrahując od tematu. Jaką odległośc pokonaliście jednorazowo na swoich pontonach??? U mnie to było ok 10km wzdłuż wybrzeża w jedną stronę z plażowaniem. Na dłuższy wypad nie odważyłem się ze względu na tylko 8 KM a także z niechęci załogantów.teraz już w garażu czeka 15 Km....no i sobie tak rozmyślam
.png)
kaz344 napisał(a):,,,wowno ale jak daleko wypłynąłeś od brzegu w morze
Powrót do Plaże & Adriatyk - żeglowanie, nurkowanie, wędkowanie...