.png)
.png)

.png)
krasiu666 napisał(a):Też jestem bardzo ciekawy, co w Chorwacji może się zmienić na(+ lub-)
dla nas turystów, po jej przystąpieniu do Unii. Mnie się wydaje, że będzie większa konkurencja w handlu i ceny mogą być niższe.
.png)
.png)
.png)
realista2 napisał(a):Jeśli polski parlament nie ratyfikuje umowy stowarzyszeniowej Chorwacji z Unią ...
krombocher napisał(a):... wybrzeże miałoby zostać tak zabetonowane jak dajmy na to w Hiszpanii ...
.png)
.png)
weldon napisał(a):realista2 napisał(a):... czy my powinniśmy o tym decydować
A ty wpuszczasz ludzi do domu jak leci, czy wolisz ich zaprosić?
.png)
realista2 napisał(a):Otóż drogi Kiepuro pytanie nie jest o to czy Chorwatom będzie lepiej po przystąpieniu do Unii czy gorzej, tylko o to czy my powinniśmy o tym decydować, czy zostawić to Chorwatom którzy zdecydowali o tym w referendum.
Ciekawe jak Chorwaci będą się do nas odnosić jeśli ten pomysł stanie się faktem?
Otóż drogi Kiepuro pytanie nie jest o to czy Chorwatom będzie lepiej po przystąpieniu do Unii czy gorzej, tylko o to czy my powinniśmy o tym decydować, czy zostawić to Chorwatom którzy zdecydowali o tym w referendum.
Wątek raczej na granicy naruszenia regulaminu. Ale skoro nikt nie interweniuje, to moim zdaniem jeśli w następstwie przystąpienia i związaną z tym np. wolnością przepływu kapitału wybrzeże miałoby zostać tak zabetonowane jak dajmy na to w Hiszpanii to Nie powinno być zdecydowane
.png)
realista2 napisał(a):weldon napisał(a):realista2 napisał(a):... czy my powinniśmy o tym decydować
A ty wpuszczasz ludzi do domu jak leci, czy wolisz ich zaprosić?
Nie wszystkich, ale jeśli wcześniej ustaliłem, że są OK. To nie zamknę im drzwi przed nosem żeby wymusić na domownikach to na czym mi zależy.
Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.