.png)
.png)
.png)
rich72 napisał(a):Maciek - na Wielkanoc powiesisz pisanki i będzie git do maja![]()
Ps. Moja choinka już na mnie w domciu czeka - piękna sosenka więc postoi do lutego![]()
![]()
Zaczyna się nastrój robić od wczoraj bo pierwsze 2 karpie dostały w łeb
reszta jeszcze pływa ku uciesze córci
.png)
.png)
RobCRO napisał(a):rich72 napisał(a):Maciek - na Wielkanoc powiesisz pisanki i będzie git do maja![]()
Ps. Moja choinka już na mnie w domciu czeka - piękna sosenka więc postoi do lutego![]()
![]()
Zaczyna się nastrój robić od wczoraj bo pierwsze 2 karpie dostały w łeb
reszta jeszcze pływa ku uciesze córci
richu72, ile tych karpi u Ciebie? u nas jeden i starcza na 5 osob...pewnie masz liczna famile...
.png)
maciek1956 napisał(a):rich72 napisał(a):Maciek - na Wielkanoc powiesisz pisanki i będzie git do maja![]()
Rich--podaj jeszcze parę pomysłów, są warte zastosowania.
Ps karpie też będą na wigilię, jeden półmisek dla mnie.
.png)
maciek1956 napisał(a):rich72 napisał(a):Maciek - na Wielkanoc powiesisz pisanki i będzie git do maja![]()
Rich--podaj jeszcze parę pomysłów, są warte zastosowania.
Ps karpie też będą na wigilię, jeden półmisek dla mnie.
.png)
rich72 napisał(a):RobCRO napisał(a):przepraszam, ze wchodze Wam w parade, ale dobra rade, jaka ostatnio slyszalem, moge i Wam sprzedac - zamiast trzepac dywany (wiadomo jak to meczy...), mozna...kupic nowe
Robert - z dziećmi też słyszałem - myjemy czy robimy nowe
.png)
Lider16 napisał(a):rich72 napisał(a):Maciek - na Wielkanoc powiesisz pisanki i będzie git do maja [ciach]
Rysiek, żebyś sie nie zdziwił jak pojedziesz po Wielkanocy do Bawarii. Tam jest zwyczaj wieszania pisanek na drzewach (może nie choinkach ale zawsze)
.png)
e.zetka napisał(a):Chłopaki, jesteście niesamowici !!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
O mało nie umarłam po tych dywananch i dzieciach!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
.png)

rich72 napisał(a):Lider16 napisał(a):rich72 napisał(a):Maciek - na Wielkanoc powiesisz pisanki i będzie git do maja [ciach]
Rysiek, żebyś sie nie zdziwił jak pojedziesz po Wielkanocy do Bawarii. Tam jest zwyczaj wieszania pisanek na drzewach (może nie choinkach ale zawsze)
tzw "May Baum" (drzewko majowe) - to taka ichniejsza tradycyjna zabawa na bajerach - wiesz o co w niej chodzi![]()
![]()
Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.