.png)
.png)
Habanero napisał(a):Sprzęt mojego taty, który jeździł z nami do Jugosławii w latach 78-79. Zakupiony w Peweksie.
Nie zapomnę jak nagrywaliśmy nim, wspólnie z ojcem, przeboje z tv (oczywiście mikrofonem)
to był kupiony też w Pewexie radiomagnetofon, który podbierałem mamie czasem .png)
sito_zabrze napisał(a):Tak patrze na te fotki i zadaje se pytanie..... Po ile wy macie lat ?![]()
.png)
.png)
bluesman napisał(a):

.png)
.png)
romuald22 napisał(a):greenrs napisał(a):Chociaż nie jestem pewien czy moja Finezja gdzieś nie leży na jakimś strychu u bliskiej rodziny
Sprawdź Jacku. Nie na siłę. Przy najbliższej okazji.
Może odkryjesz coś cennego?
.png)
.png)
greenrs napisał(a):romuald22 napisał(a):greenrs napisał(a):Chociaż nie jestem pewien czy moja Finezja gdzieś nie leży na jakimś strychu u bliskiej rodziny
Sprawdź Jacku. Nie na siłę. Przy najbliższej okazji.
Może odkryjesz coś cennego?
Wiesz... Nie mam już kaset. Kilka lat temu wyrzuciłem wszystkie na śmietnik![]()
Częściej teraz słucham muzyki ze smartfona przez słuchawki bluetooth niż na domowym sprzęcie. Jakość nie ta, ale dostęp dużo łatwiejszy.
.png)
romuald22 napisał(a):...Też czasami słucham muzyki przez słuchawki z kieszeni. Bo lubię słuchać muzyki.To proste jest słuchanie.
Martwi mnie jedna rzecz.
Gdzie jest poszukiwanie tej muzyki...?
Gdzie jest nowa muzyka..?