Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Myjnie samochodowe bezdotykowe

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Adax
Croentuzjasta
Myjnie samochodowe bezdotykowe

Postnapisał(a) Adax » 16.07.2015 16:50

Witam, b. proszę znawców tematu o podpowiedź gdzie w CRO i Italy szukać myjni bezdotykowych?
FUX
Weteran

Postnapisał(a) FUX » 16.07.2015 16:53

Adax napisał(a):Witam, b. proszę znawców tematu o podpowiedź gdzie w CRO i Italy szukać myjni bezdotykowych?

A po co?
jara
Koneser

Postnapisał(a) jara » 16.07.2015 17:23

FUX napisał(a):
Adax napisał(a):Witam, b. proszę znawców tematu o podpowiedź gdzie w CRO i Italy szukać myjni bezdotykowych?

A po co?

Do pamiątkowych zdjęć auto ma być czyste :lol: :smo:
A&S
Croentuzjasta

Postnapisał(a) A&S » 16.07.2015 17:34

W Szibeniku na wyjeździe z miasta w stronę Zablacia po Twojej stronie jest myjnia bezdotykowa i gdzieś koło Jelsy na wjezdzie do miasta widziałem ale nie powiem Ci czy bezdotykowa czy ręczna.
romuald22
Koneser

Postnapisał(a) romuald22 » 16.07.2015 17:54

A&S napisał(a): i gdzieś koło Jelsy na wjezdzie do miasta widziałem ale nie powiem Ci czy bezdotykowa czy ręczna.

No, no... Żeby umyć auto na Hvar polecasz jechać/płynąć?
:lol:
Ostatnio edytowano 16.07.2015 17:55 przez romuald22, łącznie edytowano 1 raz
walp
Weteran

Postnapisał(a) walp » 16.07.2015 17:54

Bezdotykowa autopraonica jest w Splicie przy Josipa Jovića 1

Byłem pod wrażeniem, kiedy dowiedziałem się tutaj, że niektórzy planując podróż, biorą pod uwagę
"zaliczenie" konkretnych stacji benzynowych. Ale myjnie :!: 8O

No szacun.
Czystości i szerokości życzę. :D
Adax
Croentuzjasta

Postnapisał(a) Adax » 16.07.2015 18:33

Ano myjnie... Robię Włochy i CRO , wiele km, to minimum hamulce i felgi przepłukać trzeba z pyłu... :lol:
Są tam jakoś oznaczane?
walp
Weteran

Postnapisał(a) walp » 16.07.2015 18:55

Adax napisał(a):Ano myjnie... Robię Włochy i CRO , wiele km, to minimum hamulce i felgi przepłukać trzeba z pyłu... :lol:

Za to lubię to forum, ciągle coś nowego. :D
Też robię kilka tysięcy w wakacje, ale o myciu nie myślałem :oops: ... auta oczywiście.

Jak wracam, to w naszej strefie zawsze pokropi i kurz zmyje. :lol:
Adax napisał(a):Są tam jakoś oznaczane?

Nie wiem. Myjnia to autopraonica szukaj szyldu bezkontaktno pranje vozila :!: :D
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 16.07.2015 18:59

A&S napisał(a):

W Szibeniku na wyjeździe z miasta w stronę Zablacia po Twojej stronie jest myjnia bezdotykowa i gdzieś koło Jelsy na wjezdzie do miasta widziałem ale nie powiem Ci czy bezdotykowa czy ręczna.

Tak potwierdzam w Szybeniku w kierunku na Primosten zaraz za Konzumem koło Lidla, porządna myjka :oczko_usmiech:
A&S
Croentuzjasta

Postnapisał(a) A&S » 16.07.2015 20:12

romuald22 napisał(a):
A&S napisał(a): i gdzieś koło Jelsy na wjezdzie do miasta widziałem ale nie powiem Ci czy bezdotykowa czy ręczna.

No, no... Żeby umyć auto na Hvar polecasz jechać/płynąć?
:lol:

Jak komuś bardzo zależy to i na Hvar popłynie za błyszczącym lakierem :D

Za to lubię to forum, ciągle coś nowego.
Też robię kilka tysięcy w wakacje, ale o myciu nie myślałem ... auta oczywiście.

Czasem się przyda. My jeździmy na miejscówkę gdzie dojeżdża się droga "leśną" między winnicami i po zeszłorocznych opadach i wypadach do Jelsy po zakupy auto miałem tak brudne, że po powrocie do Krakowa jak jechałem do kolegi na myjnie na światłach jakiś koleś do mnie podszedł i mówi "panie, szkoda auta, za rogiem myjnia niech pan jedzie bo wstyd taki brud w takim aucie" hehe dlatego kojarzę myjnie w Szibeniku i pod Jelsa bo szukałem ale bezdotykowych nie uznaje to nie umyłem :)
Ostatnio edytowano 16.07.2015 20:20 przez A&S, łącznie edytowano 2 razy
Adax
Croentuzjasta

Postnapisał(a) Adax » 16.07.2015 20:17

walp napisał(a):... Nie wiem. Myjnia to autopraonica szukaj szyldu bezkontaktno pranje vozila :!: :D
Wreszcie jakiś konkret, dzięki! :lol: :papa:
Basiulinek
Cromaniak

Postnapisał(a) Basiulinek » 16.07.2015 21:49

To ja się podepnę pod pytanie... ;)
Czy może mnie ktoś oświecić,na czym polega mycie bezdotykowe?
Czym różni się od mycia ręcznego?
Już sama nazwa "mycie bezdotykowe" jest dla mnie śmieszna.... :)
jara
Koneser

Postnapisał(a) jara » 16.07.2015 21:56

Basiulinek napisał(a):To ja się podepnę pod pytanie... ;)
Czy może mnie ktoś oświecić,na czym polega mycie bezdotykowe?

Waldek wie :smo: :lol:
maniust
Koneser

Postnapisał(a) maniust » 16.07.2015 22:03

Basiulinek napisał(a):Czy może mnie ktoś oświecić,na czym polega mycie bezdotykowe?

To je coś takiego Basiu, popularnie nazwane "bezdotykową" , czemu nie mam pojęcia. :D

Obrazek
Basiulinek
Cromaniak

Postnapisał(a) Basiulinek » 16.07.2015 22:10

Aaaaaa!!! SB Wäsche!!! :lool: Nie no - żart :lol:

Ja tylko jestem zdania,że po takim myciu,auto nie jest czyste (tak naprawdę...) :roll: :oczko_usmiech:
Następna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.