Ale żeby nie było, doceniam ich grę i gratuluję zwycięstwa
.png)
.png)
PabloX napisał(a):...widzę, że Niemców nie lubi nikt poza samymi Niemcami. A ich zachowanie w trakcie oglądania uleczyłoby niejednego germanofila z kompleksów wobec tych nadludzi![]()

.png)
greenrs napisał(a):Może dalibyście już spokój z tymi uogólnieniami z d..y wziętymi. To wątek sportowo-rozrywkowy a nie nacjonalistyczny. A każdy ma prawo kibicować komu chce - nie obrażając innych
greenrs napisał(a):Czekamy na oficjalne podsumowanie naszego typowania. Sądzę, że zrobi to walp, jako ojciec-założyciel niniejszej zabawy
.png)
greenrs napisał(a):PabloX napisał(a):...widzę, że Niemców nie lubi nikt poza samymi Niemcami. A ich zachowanie w trakcie oglądania uleczyłoby niejednego germanofila z kompleksów wobec tych nadludzi![]()
Może dalibyście już spokój z tymi uogólnieniami z d..y wziętymi. To wątek sportowo-rozrywkowy a nie nacjonalistyczny. A każdy ma prawo kibicować komu chce - nie obrażając innych
.png)
bzyq74 napisał(a):walp napisał(a):Muszę Cię jednak zmartwić, ten współczynnik ma tendencję spadkową, w miarę wzrastania ilości meczów
Całkiem realne![]()
greenrs napisał(a):Czekamy na oficjalne podsumowanie naszego typowania. Sądzę, że zrobi to walp, jako ojciec-założyciel niniejszej zabawy

.png)
PabloX napisał(a):Wątek dotyczy Mistrzostw Świata, wielu drużynom się tu dostało i nikt z tego powodu tak nie płakał, nie wytaczał dział ciężkiego kalibru, że jakiś nacjonalizm, ksenofobia i ch... wie, co tam jeszcze sobie wymyślisz.
MRK napisał(a):Co tak grubo jedziesz?:) Jestem uczulony na to słowo.... Emocje Panie Kolego, emocje...
walp napisał(a):greenrs napisał(a):Czekamy na oficjalne podsumowanie naszego typowania. Sądzę, że zrobi to walp, jako ojciec-założyciel niniejszej zabawy
Uzgodniłem z Januszem, że on wrzuci podsumowanie, a ja może zrobię "analizę" podobnie jak w wątku LM.
Wszystkim dziękuję za świetną zabawę.
Ma bardzo duży wkład w naszą zabawę, więc niech dostąpi tego zaszczytu 
.png)
.png)
greenrs napisał(a):MRK napisał(a):Co tak grubo jedziesz?:) Jestem uczulony na to słowo.... Emocje Panie Kolego, emocje...
Jeśli emocje, to tylko pozytywne- bo właśnie taki mam dziś nastrój![]()
hepik napisał(a):MRK napisał(a):Jak ktoś mi powie, że dzisiaj GEBELSY zasłużyli na zwycięstwo, to Mu powiem, żeby sobie kupił bryle!!!!!!!!!!!!!!!!!!
.
Ile strzałów celnych oddała Argentyna?Jeden czy zero?
MRK napisał(a):Ale Panowie, obiektywniej troszkę.... Czy Niemcy zasłużyli na zwycięstwo w turnieju? Może tak... Czy zasłużyli dzisiaj? Imho nie.

.png)
MRK napisał(a):greenrs napisał(a):MRK napisał(a):Dzisiaj każdy prawdziwy Polak jest Argentyńczykiem.
No to ja nie jestem prawdziwym Polakiem![]()
A bo tyś jest pewno z Fryny.