Abdykował..
Król jest tylko jeden....

.png)
Janusz Bajcer napisał(a):rysiek_r74 najlepszym typerem półfinałów - 5 pktBRAWO

.png)
JackDaniels;) napisał(a):Po 60 minecie nie wytrzymałem i usnąłem, taka była padakaMessi i spółka
![]()
walp napisał(a):razpol napisał(a):Czasem mam wrażenie, że niektórzy czekają, aż ktoś w końcu przegra (bo w końcu siłą rzeczy musi) i potem jeżdżą po wszelakich bayernach, realach czy barcelonach, mimo, że są ogólnie najlepszymi na świecie.. Trochę słabo...
Dokładnie tak jest. Zobaczysz, co będzie się działo, kiedy za jakiś czas Niemcy przegrają w jakimś ważnym turnieju.
Nic nie trwa wiecznie i wbrew powtarzanym przez media sloganom "...i tak wygrywają Niemcy" wystarczy przypomnieć MŚ 1998 i przegraną w ćwierćfinale z Chorwacją 0:3, albo turniej w 2006 gdzie gospodarz - Niemcy odpadli w półfinale.
.png)
razpol napisał(a):Trafna uwaga. Tyle lat Messiemu eksperci wypominali, że nie może być porównywany do największych, bo z kadrą nigdy nic nie wygrał (Ronaldo czy Ibrahimovic również, a wiadomo, że ta trójka to ścisła czołówka).. No to teraz już wygrał.. Bez względu na wynik w finale - srebrny medal MŚ. Styl gry swoją drogą, ale fakt jest taki, że za parę dni zawiesi sobie na szyi medal. I na przekór w ten sposób zakończy wyjątkowy dla siebie sezon.
.png)
alechandro napisał(a):Nie mogę strawić tego, że śmieszna Argentyna w finale...no, ale teraz czas na oklep...![]()

.png)
Janusz Bajcer napisał(a):Ciekawe czy strawisz Argentynę jako MŚ![]()