Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

MS Brazil

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 09.07.2014 23:58

A gdzie Krull... :?:
Abdykował.. :?:
Król jest tylko jeden.... :oczko_usmiech:
baunty
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) baunty » 10.07.2014 00:44

Neta wywalił o , Holandię wywalili :(
Dobranoc
romuald22
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) romuald22 » 10.07.2014 01:21

Czy można być przez chwilę marzycielem??? :wink:

Jeżeli w półfinale obydwie drużyny odstawiają totalną padakę to odpadają i w finale zamiast nich gra najlepsza drużyna z ćwierćfinałów.

Pomarzyłem. :wink:
Dziękuję.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 10.07.2014 06:24

Po 60 minecie nie wytrzymałem i usnąłem, taka była padaka :oczko_usmiech: Messi i spółka :P
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 10.07.2014 06:31

Nie mogę strawić tego, że śmieszna Argentyna w finale...no, ale teraz czas na oklep... :D :lol:
Vjetar
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vjetar » 10.07.2014 06:31

Wczoraj padłem jak Mascherano...jego odratowali mnie już nie :wink:

Swoją drogą mundial pełen niespodzianek - grają zupełnie inaczej niż typowałem.
:oczko_usmiech:
rysiek_r74
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) rysiek_r74 » 10.07.2014 06:54

Janusz Bajcer napisał(a):rysiek_r74 najlepszym typerem półfinałów - 5 pkt :idea: BRAWO

Wczoraj nie wytrzymałem podczas meczu i padłem.
A dziś rano 8O 8O 8O jako jedyny prawidłowo wytypowałem wynik :D :D :D
Dzięki temu w półfinałach taki wynik :boss:
maniust
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) maniust » 10.07.2014 07:05

JackDaniels;) napisał(a):Po 60 minecie nie wytrzymałem i usnąłem, taka była padaka :oczko_usmiech: Messi i spółka :P

Ja zasnąłem po 80 minecie :evil:
Dno i 2 metry mułu , nuda i żal.pl .
O ile w pierwszych 20 minetach oba zespoły wykazały chęci do gry , to potem już nie wiem .......co to było i zasnąłem.
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 10.07.2014 08:09

walp napisał(a):
razpol napisał(a):Czasem mam wrażenie, że niektórzy czekają, aż ktoś w końcu przegra (bo w końcu siłą rzeczy musi) i potem jeżdżą po wszelakich bayernach, realach czy barcelonach, mimo, że są ogólnie najlepszymi na świecie.. Trochę słabo... ;)

Dokładnie tak jest. Zobaczysz, co będzie się działo, kiedy za jakiś czas Niemcy przegrają w jakimś ważnym turnieju.

Nic nie trwa wiecznie i wbrew powtarzanym przez media sloganom "...i tak wygrywają Niemcy" wystarczy przypomnieć MŚ 1998 i przegraną w ćwierćfinale z Chorwacją 0:3, albo turniej w 2006 gdzie gospodarz - Niemcy odpadli w półfinale.

Przecież już ogłoszono koniec Barcelony :) I Messiego jako piłkarza. A tu proszę, Messi jako kapitan wprowadził Argentynę do finału mistrzostw świata. Strzelił swojego karnego ale przecież jak ktoś pisał, każdy głupi strzeli karnego, to żadna sztuka :) Tyle, że jak widać nie na meczu półfinałowym i nie w Holandii :lol:
razpol
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) razpol » 10.07.2014 08:24

Trafna uwaga. Tyle lat Messiemu eksperci wypominali, że nie może być porównywany do największych, bo z kadrą nigdy nic nie wygrał (Ronaldo czy Ibrahimovic również, a wiadomo, że ta trójka to ścisła czołówka).. No to teraz już wygrał.. Bez względu na wynik w finale - srebrny medal MŚ. Styl gry swoją drogą, ale fakt jest taki, że za parę dni zawiesi sobie na szyi medal. I na przekór w ten sposób zakończy wyjątkowy dla siebie sezon.
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 10.07.2014 08:30

razpol napisał(a):Trafna uwaga. Tyle lat Messiemu eksperci wypominali, że nie może być porównywany do największych, bo z kadrą nigdy nic nie wygrał (Ronaldo czy Ibrahimovic również, a wiadomo, że ta trójka to ścisła czołówka).. No to teraz już wygrał.. Bez względu na wynik w finale - srebrny medal MŚ. Styl gry swoją drogą, ale fakt jest taki, że za parę dni zawiesi sobie na szyi medal. I na przekór w ten sposób zakończy wyjątkowy dla siebie sezon.

Dokładnie tak. 99% piłkarzy tylko marzy o takich osiągnięciach :)
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 10.07.2014 08:44

alechandro napisał(a):Nie mogę strawić tego, że śmieszna Argentyna w finale...no, ale teraz czas na oklep... :D :lol:

Ciekawe czy strawisz Argentynę jako MŚ :wink:
Bo Niemcy z krajami na A grają padakę :oczko_usmiech:
Tomasz W
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Tomasz W » 10.07.2014 08:51

Przyłączam się do grupy tych co usnęli wczoraj na meczu. Kaszana na boisku :x . Z taką grą Niemcy nie powinni mieć kłopotu z Argentyńczykami. No chyba, że przytrafi im się gorszy dzień tak jak z Ghaną? Ale raczej się skoncentrują i nie pomorze nawet Messi. Tak czy inaczej te wyniki są odzwierciedleniem rzeczywistości piłkarskiej i nie odbiegają od tego, co który zespół zaprezentował.
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 10.07.2014 08:53

I Pomorze i Messi mogą nie dać rady :oczko_usmiech:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 10.07.2014 08:55

Janusz Bajcer napisał(a):Ciekawe czy strawisz Argentynę jako MŚ :wink:

Takiego scenariusza nie przewiduję... :D

Ale jeśli już doszłoby do tego, to jakie mam wyjście ? Musiałem strawić Grecję jako Mistrza Europy, tym bardziej strawię Argentynę jako Mistrza Świata...kiedyś lubiłem Argentynę ale to była era Maradony, którego uważam za najlepszego piłkarza jakiego historia znała...
Pumpido, Batista, Cannigia, Maradona - to była ekipa...
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone