Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

MS Brazil

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 08.07.2014 23:16

baunty napisał(a):Ile trójek dzis było- kto podlicza ?

Wątpię czy była w ogóle trójka we wszystkich Ligach Typera w internecie :idea:
VONPLES
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) VONPLES » 08.07.2014 23:44

Janusz Bajcer napisał(a):
walp napisał(a):
razpol napisał(a):No cóż.. W ten oto brutalny osób sporo osób straciło chyba szanse na... bonus.. :roll:

Zachowuje szanse jeszcze 19 typerów
Powodzenia. :wink:

Na szczęście ci z dalszych miejsc :wink:
Największą szansę na Mistrza ma VONPLES :idea:
Ja już mam szansę co najwyżej na 3 miejsce :wink:

To tylko dywagacje...dopóki....coś tam w grze,..... :wink:
Vjetar
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vjetar » 09.07.2014 06:19

Miazga... 8O
O takim meczu opowiada się całe życie. Historia.
weldon
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) weldon » 09.07.2014 06:30

Vjetar napisał(a):Miazga... 8O
O takim meczu opowiada się całe życie. Historia.

A jaki polski akcent na koniec: Klose najlepszym strzelcem w historii :mrgreen:

Ładny prezent Niemcy sobie zrobili w imieniny ... Adolfa ;)
greenrs
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) greenrs » 09.07.2014 06:47

Jakiż piękny wieczór wczoraj miałem :D A może to był tylko sen :?:
maniust
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) maniust » 09.07.2014 06:59

Walec po Brazylii przejechał 7:1 aż ......szok. 8O

Naród Brazylijski nie zasłużył na takie upokorzenie , ale ich piłkarze jak najbardziej.

Już dawno się tak nie uśmiałem jak wczoraj przy 7 golu........
sandomingo
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) sandomingo » 09.07.2014 07:05

Nasza TVP potrafi sp...ć nawet takie wydarzenie jak półfinał mundialu.
Wcześniej włączałem dopiero na hymny ale wczoraj akurat patrzyłem na to już od początku "studia".
Najpierw jakiś serial o niczym, potem studio z Tomaszem Majewskim (po co?) a następnie wisienka na torcie: Studio przedmeczowe a w nim: "smakosz futbolu" Szczepłek, jak zwykle nic ciekawego do powiedzenia, Piechniczek opowiadający o tym, jak to ma na sobie oficjalną marynarkę PZPN i wreszcie Jerzy "Brazylii zabrakło odrobinę szczęścia" Engel. Jajca.
Czy w naszym kraju naprawdę nie ma nikogo, kto mógłby w ciekawy i treściwy sposób porozmawiać o meczu przed i po nim?
A potem będą się chlubić rekordową oglądalnością, tylko że ta byłaby nawet wtedy, gdyby przekaz był z telewizji afrykańskiej.

A co do samego meczu to tak na spokojnie już - Brazylia limit szczęścia wyczerpała już wcześniej, Niemcy pokazali klasę ale i uwidocznili wszystkie słabe punkty kanarkowych, których w tej drużynie jest wyjątkowo dużo. Bo jeżeli w półfinale mundialu wystawiają w pierwszym składzie takich asów jak Bernard (kto to jest?) i Fred (nawet nie wiem, gdzie on gra) to trudno się spodziewać żeby było dobrze. Do tego bardzo słaby mecz teoretycznie dobrych grajków takich jak Dante czy Marcelo, Niemcom wychodzi praktycznie wszystko i jest 1:7.
Jednak w finale będzie zupełnie inny mecz, tak myślę.
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 09.07.2014 07:15

sandomingo napisał(a):Nasza TVP potrafi sp...ć nawet takie wydarzenie jak półfinał mundialu.
Wcześniej włączałem dopiero na hymny ale wczoraj akurat patrzyłem na to już od początku "studia".
Najpierw jakiś serial o niczym, potem studio z Tomaszem Majewskim (po co?) a następnie wisienka na torcie: Studio przedmeczowe a w nim: "smakosz futbolu" Szczepłek, jak zwykle nic ciekawego do powiedzenia, Piechniczek opowiadający o tym, jak to ma na sobie oficjalną marynarkę PZPN i wreszcie Jerzy "Brazylii zabrakło odrobinę szczęścia" Engel. Jajca.
Czy w naszym kraju naprawdę nie ma nikogo, kto mógłby w ciekawy i treściwy sposób porozmawiać o meczu przed i po nim?

Już było o tym tu pisane, wszyscy be tylko ci co tutaj w tym wątku to cacy i fachowcy :) Ty dałbyś radę w tym studio? :)
-Katka-
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) -Katka- » 09.07.2014 07:17

Stawiałam w tym meczu na Niemcy, ale taki wynik 8O
Oglądałam mecz w pubie, zdziwienie i zszokowanie oglądających wielkie 8O :wink:
weldon
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) weldon » 09.07.2014 07:21

Na fejsie powstała nowa grupa społecznościowa: Dojebałeś jak Niemcy Brazylii :D
Adam,K
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Adam,K » 09.07.2014 07:27

Najlepszy był komentarz jednego z brazylijskich kibiców:
Gdyby mecz trwał dłużej, to Niemcy wygraliby chyba 20 do 0. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
pablo74
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) pablo74 » 09.07.2014 07:46

U mnie w pracy kolega typował 0:5 dla Niemiec.
Ludzie po głowie się pukali...
Dzisiaj patrzą na niego trochę...nieufnie :)
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 09.07.2014 07:56

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
sandomingo
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) sandomingo » 09.07.2014 08:03

Bocian napisał(a):
sandomingo napisał(a):

Już było o tym tu pisane, wszyscy be tylko ci co tutaj w tym wątku to cacy i fachowcy :) Ty dałbyś radę w tym studio? :)

Nie wiem, nigdy nie byłem. Ale jak ktoś u mnie zamawia jakąś usługę to się przygotowuję i uważam, że to jest takie minimum przyzwoitości. Ci wszyscy "eksperci" dostają za wizytę w studio pieniądze a w zamian robią wielką qpę.
Patrząc na przykłady innych telewizji (konkretnie angielskiej) widać że można.
Vjetar
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vjetar » 09.07.2014 08:09

JackDaniels;) napisał(a):https://www.youtube.com/watch?v=PrYphOjON90 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Obrazek

:wink:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone