Wszyscy staraliśmy się naśladować jego zagrania piętą.
Eder, Zico, Falcao czy Socrates ... mówiono o nich: ostatni przedstawiciele romantycznego futbolu.
.png)
Raul73 napisał(a):anakin napisał(a):
A tak poważnie to nie.
Młoda sama doszła do wniosku co najlepsze.....![]()
Ciekawe, czy wytrzyma, kiedy przyjdą gorsze czasy? Na przyklad teraz - sezon bez trofeum i praktycznie rozpad drużyny.
Jeśli nadal będzie im kibicować, to znaczy, że prawdziwa fanka!
A Widzewowi i ja za młodego kibicowałem. Młynarczyk, Boniek, Żmuda, Smolarek....
Na boisku zawsze byłem Smolarkiem...![]()
![]()

.png)
Janusz Bajcer napisał(a):Jeśli dobrze liczę, to w typerze zostało do zdobycia jeszcze maksymalnie 45 punktów.
Czyli tyle ile ma lider.
No i bonus 5 punktów który po ćwierćfinale może już być stacony
walp napisał(a):4. Jeśli typujemy remis, a mecz rozstrzygną rzuty karne, wówczas prawidłowe wskazanie zwycięzcy (co należy zaznaczyć w przypadku typowania remisu) punktowane jest dodatkowym 1 punktem. Nie podajemy ilości bramek zdobytych w rzutach karnych.
.png)
bzyq74 napisał(a):To była spółka MvB, Koeman, Gullit i Rijkaard - przyjemność była oglądać ich akcje![]()
Koeman walił takie petary z wolnego z 30m i więcej
.png)
SgwdYrEira napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):Jeśli dobrze liczę, to w typerze zostało do zdobycia jeszcze maksymalnie 45 punktów.
Czyli tyle ile ma lider.
No i bonus 5 punktów który po ćwierćfinale może już być stacony
Pozwolę sobie sprostować
Teoretycznie maksymalnie można zdobyć 16x4 pkt. = 64 pkt. + 5 pkt. za prawidłowe wskazanie triumfatora = 69 pkt.walp napisał(a):4. Jeśli typujemy remis, a mecz rozstrzygną rzuty karne, wówczas prawidłowe wskazanie zwycięzcy (co należy zaznaczyć w przypadku typowania remisu) punktowane jest dodatkowym 1 punktem. Nie podajemy ilości bramek zdobytych w rzutach karnych.
.png)