Grecja w 2004 r.
Mistrzostwo Europy zdobyli, ale na trzeźwo na ich grę nie dało się patrzeć....
.png)
PabloX napisał(a):...i to akurat, jak zaczęło mi dobrze iść w typowaniu (dzisiaj dwie trójki i jedynka). Normalnie, skandal. Albo i spisek
Raul73 napisał(a):Już kiedyś był taki zespół, który grając przeraźliwie brzydko i nudno, z minimalną liczbą goli, odniósł sukces.
Grecja w 2004 r.
Mistrzostwo Europy zdobyli, ale na trzeźwo na ich grę nie dało się patrzeć....![]()

.png)
.png)
alias21 napisał(a):Dzisiaj dwie trójeczki i dwie jedyneczki..![]()
pewnie jakaś kopia była Janusz Bajcer napisał(a):alias21 napisał(a):Dzisiaj dwie trójeczki i dwie jedyneczki..![]()
Wiem dlaczegopewnie jakaś kopia była

.png)
PabloX napisał(a):Janusz, nie doszukuj się kantów, tylko podaj proszę podsumowanie typowania po fazie grupowej
.png)
PabloX napisał(a):Janusz, nie doszukuj się kantów, tylko podaj proszę podsumowanie typowania po fazie grupowej
Oczka nie widziałeś .png)
greenrs napisał(a):PabloX napisał(a):Janusz, nie doszukuj się kantów, tylko podaj proszę podsumowanie typowania po fazie grupowej
W tej kolejce to moje zadanie![]()
Wyniki wiszą na tablicy
Reklamacje przyjmuję do jutra do godz. 8.00
Szczególne gratulacje dla pierwszej trójki (ciągle tej samej), dla Krzycha za największy awans oraz dla MRK - urodził mu się syn![]()
greenrs napisał(a):gratulacje dla dla MRK - urodził mu się syn![]()
.png)
Raul73 napisał(a):No tak, tylko że z punktu widzenia kibica, najbardziej cenimy te drużyny, które grają ładnie i widowiskowo.
Tak, że Belgowie czy inni mają prawo oszczędzać sobie siły, a my mamy prawo narzekać na ich słabą i mało widowiskową grę.