.png)
.png)
niedzwiedz40 napisał(a):rafiKRK szukam i szukam i coś mi nie wychodzi miałem kiedyś nr do firmy zajmującej się śrubami, brałeś łajbe lub inne pływadło jechałeś do nich a oni robili ci testy na wodzie super sprawa. jak znajde to ci prześle. ile masz koni w tej łajbie ?? mozesz dac jej zdjęcia?? ja mam jakąś śrube do Z ale do jakiej to nie wiem jest spora to jej oznaczenia 48-78/22-21 L i drugi nr 48 78122 A40 21P wydech przez śrube
.png)
.png)
samart napisał(a):Podjedż do serwisu Parker na Dojazdowej,
tam skontaktuj się z kierownikiem serwisu,
ma na imię Adam. Jeżeli dobrze pogadasz....to Ci poda parametry śruby
do Twojego silnika i wagi łodzi.....
pzdr.Jarek / samart www.sportiwoda.pl
.png)
.png)
Jacek L napisał(a):Drodzy koledzy - mam pytanie ,czy któryś z Was jest zarejestrowany w serwisie E-BAY pytam dlatego ,że potrzebuję istotnej części do silnika , w Polsce trudnej do dostania ,a na USA E-Bay bez problemu - jeśli ktoś by mi tą część zamówił ,pokryję wszystkie koszty i nie tylko)
.png)
andrzej.k napisał(a):mam pytanko a nie wiem gdzie wkleić posta żeby bylo cacy
jadę w lipcu do ARBANIJI na wyspie CIOVO i dopiero teraz odezwał sie szwagier ze tez chce jechać ze mną, tylko ze on am skuter wodny(jakiś duży 3 osobowy, nie wiem jaki) i chce żeby w pobliżu była jakaś mała marina żeby nie ciągać go ze sobą i żeby na noc stal bezpiecznie.
Ja niestety nie wiem nic na ten temat bo sam będę pierwszy raz na Ciovo
.png)
.png)
Powrót do Plaże & Adriatyk - żeglowanie, nurkowanie, wędkowanie...