Zdaję sobie sprawę, że to tylko ponton, ale od czegoś trzeba zacząć. Forumowicze też niektórzy pływali na pontonach i żyją, i to dobrze więc zabieram swój wynalazek. Za rady dotyczące pogody i szczególnej ostrożności dziękuję - wezmę sobie serca.
.png)
.png)
, ja czesto jestem przeciw, ale tym razem jestem za, życze przedewszystkim udanej zabawy, a ze mała, nie ma takiej duzej zeby nie mozna zbudowac jeszcze wiekszej i powiedzieć ze tamta to była za mała, a ze zawsze trzeba mieć umiar i rozum to oczywiste.Walduś napisał(a):Zaczynamy od tego samego - od gumiaków.
Ja kupiłem ponton Hondy i Marinera 15KM. Dorobiłem dżokejkę, sterowanie z manetki, dodałem VHF, oświetlenie (ale po co?) i wyszło to:
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/d67 ... 6c564.html
Zwodowane i sprawdzone na Odrze - działa.
.png)
.png)
Na jezioro szukasz....D1ALVARO napisał(a):Panowie proszę o pomoc gdyż po dłuższych przemyśleniach jednak rezygnujemy z pontonu i chcemy kupić jakąś małą krypę do pływaniaco myślicie o :
malibu 360 LUX z silnikiem 20 - 25km lub cameo 420 z silnikiem 30km
lub proszę o radę co polecacie z tego typu łodzi do 14 - 15 tysięcy z silnikiem
minimum 20km najlepiej nie dłuższej jak 4 metry z lawetą i oczywiście 4 osobowej
.png)
.png)
.png)
D1ALVARO napisał(a):nie chcę Riba, wiem o kogo chodzi , wolałbym jakąś dobrą motorówkę
.png)
.png)
D1ALVARO napisał(a):co myślisz o tej 3
.png)
.png)
Powrót do Plaże & Adriatyk - żeglowanie, nurkowanie, wędkowanie...