Ośmiornice fajne, ale kolorowe klamerki są superRoxi napisał(a):Najbardziej podobały mi się (oczywiście oprócz statków) ośmiornice na sznurku.
![]()
pzdr
.png)
).... Tutaj u Ciebie jeszcze długo będzie mi ich mało .png)
Roxi napisał(a):Najbardziej podobały mi się (oczywiście oprócz statków) ośmiornice na sznurku.
![]()
longtom napisał(a):Ośmiornice fajne, ale kolorowe klamerki są superRoxi napisał(a):Najbardziej podobały mi się (oczywiście oprócz statków) ośmiornice na sznurku.
![]()
![]()
pzdr
Imotski widziałam, a do Francji mam nadzieję kiedyś pojechaćFranz napisał(a):mysza73 napisał(a):Te "dziury" świetnie widać z drogi Ateny-Ermioni ...
Jak chorwackie Imotski albo niektóre zapadliska w południowej Francji.
Pozdrawiam,
Wojtek
OfkorsPotter napisał(a):Pamiętasz jak byłyśmy rok temu tam gdzie byłyśmy ...
Na szczęście nie ma na imię Adrian ... tylko SylwekGOLDEN napisał(a):Coś jest na rzeczy...w końcu wlazł na prezydenta.![]()
![]()
![]()
.png)
.mysza73 napisał(a):mąż w dalszym ciągu siedzi i podziwia statki ...
.png)
i płyniemy

.png)
Mówiłam, ze Grecja jest pod tym kątem idealnamysza73 napisał(a):Parkujemy na darmowym parkingu, dokładnie tu: 37°29'56.0"N 23°26'42.3"E
Od razu napiszę, że nigdzienie spotkaliśmy się z jakimś płatnym parkingiem, i nigdzie, nawet w Monemvasii czy Elafonisos nie było nawet najmniejszego problemu z parkowaniem.
.png)
Nie tylko po tympiekara114 napisał(a):Mówiłam, ze Grecja jest pod tym kątem idealnamysza73 napisał(a):Parkujemy na darmowym parkingu, dokładnie tu: 37°29'56.0"N 23°26'42.3"E
Od razu napiszę, że nigdzienie spotkaliśmy się z jakimś płatnym parkingiem, i nigdzie, nawet w Monemvasii czy Elafonisos nie było nawet najmniejszego problemu z parkowaniem.
![]()
Beata, kiedy Ty wreszcie zrobisz z tym porządekpiekara114 napisał(a):A zdj. wiadomo...potem...

.png)
.png)
Może kiepsko oznakowany był dojazd do tej tawerny ...tiwa napisał(a):mysza73 napisał(a):5 lat temu wdrapaliśmy się (częściowo samochodem) na widoczne po lewej stronie wzgórze. Szukaliśmy tawerny Kardassi gdzie podobno serwowano wspaniałą cytrynową lemoniadę. Tawerna splajtowała, drzewka cytrynowe
były, ale najbardziej zapamiętałem cudowny widok na Poros
![]()
.
.png)
.png)
piotrf napisał(a):Nie znam się na doborze samochodów dla młodych kobiet , ale ten biały jest O.K. . . . kolorystycznie do koszulki . . . jakoś tak![]()
Potter napisał(a):Zdecydowanie bardzo do siebie pasująmysza73 napisał(a):Zuzia robi tatusiowi jakieś dziwne aluzje, że jej 18-stka tuż, tuż
![]()
...
No nie zaprzeczampiotrf napisał(a):Agnieszko , ładnie tam mieliściei te dziury z zawartościami przypadły mi do gustu bardzo , i niebieskości też
Pozdrawiam
Piotr