Niestety, casting już był, ale możesz jeszcze spróbować się załapać
No oczywiście, że nie odpuszczę
Pierce Brosnan nie w moim typie, ale Colin Firth już bardziej
Za 2 GODZINY ruszamy na Vis
Relację nadal będę podglądać, jak tylko dorwę wifi.

.png)
Niestety, casting już był, ale możesz jeszcze spróbować się załapać

.png)
piotrf napisał(a):Do pizzerii Lambik jak i do tych fortyfikacji dotrę gdy już przyjdzie pora na mój Vis
Katerina napisał(a):Pierce Brosnan nie w moim typie, ale Colin Firth już bardziejMoże chociaż fotę ustrzelę
![]()
Katerina napisał(a):Za 2 GODZINY ruszamy na Vis![]()
Ja zaopatrzona w pół asortymentu sklepu ortopedycznego( kontuzja stopy), ale musi być dobrze - lekarz kazał moczyć w Jadranie
![]()

.png)
bluesman napisał(a):Maslinka ile Cię kosztował Vis ? mniej niż amerykanów Alaska ? też bym chętnie tanio wyspę kupił![]()
piotrf napisał(a):maslinka napisał(a):Max Power napisał(a):Zmieniłaś avatar? Why?
Because po wakacjach zawsze zmieniam...
Tradicion , i dobrze , bo ładnie Ci w bugenwillach . . .
.png)
maslinka napisał(a):Dopiero teraz odświeżyłam stronę i widzę te zeszłoroczne bugenwille z MaslinicyNiech już zostaną! Lubię te kwiatki
Widzę, że po awarii serwera dużo się na cro.pli namieszało
.png)
ruzica napisał(a):maslinka napisał(a):Dopiero teraz odświeżyłam stronę i widzę te zeszłoroczne bugenwille z MaslinicyNiech już zostaną! Lubię te kwiatki
![]()
A ja to nawet bugenwilli nie widzę
Tylko maslinkę nad rzeką Krka
![]()
.png)
maslinka napisał(a):ruzica napisał(a):maslinka napisał(a):Dopiero teraz odświeżyłam stronę i widzę te zeszłoroczne bugenwille z MaslinicyNiech już zostaną! Lubię te kwiatki
![]()
A ja to nawet bugenwilli nie widzę
Tylko maslinkę nad rzeką Krka
![]()
![]()
Avataru nad Krką nigdy nie miałamW takim razie ja już się boję, co mogą widzieć inni
Marta, zrób Ctrl+F5Powinny się pojawić bugenwille
.png)
ruzica napisał(a):Ale serio ten avatar co przed chwilą widziałam to była tam Twoja głowa w okularach słonecznych a w tle widoczek. Podobny do tego z odmorište Krka. Ale może to było gdzie indziej? Albo to był tak stary avatar, że już nie pamiętasz
.png)
.png)
Gandalf Biały napisał(a):Powoli odrabiam stratę do peletonu ...
To co zobaczyłem bardzo zachęciło mnie do podgonienia głównej grupy .
Świetne foty brawoooo![]()
Pozdrawiam
Krzysiek
Cichy_83 napisał(a):słoma79 napisał(a):u mnie cały czas to nowe w kapelutku
Ja widzę to samo i odświeżanie nic nie dajeJa tu widzę niezły... bałagan
karin74 napisał(a):Ja dopóki nie zauważyłam to miałam zdjecie naszej psinki, której niestety juz z nami nie ma
:
.png)

Powrót do Nasze relacje z podróży