Lubię Twój styl pisania, czytam z przyjemnością i czekam na c.d. Na Visie nie byłam, więc chociaż popatrzę
pozdrawiam

.png)

.png)
Magda O. napisał(a):Trochę mnie irytowały dość naiwne wątki obyczajowe dotyczące głównych bohaterów i niekiedy irytujące dialogi, ale sama intryga w każdej książce mnie wciągała i przerażała.
janka.mik. napisał(a):Piękne "FOTY"![]()
Lubię Twój styl pisania, czytam z przyjemnością i czekam na c.d. Na Visie nie byłam, więc chociaż popatrzę![]()
pozdrawiam
Widok plaży z miejsca, w którym się rozłożyliśmy:
.png)
.png)
piotrf napisał(a):Agnieszko , myślę że problemu przeludnienia w raju nie ma , bo co to byłby za raj![]()
piotrf napisał(a):Zdjęcia piękne. . . już mogę napisać , że zaraziłaś mnie Visem
![]()
![]()
![]()
Będziesz to jakoś leczył, czy myślisz, że samo przejdzie .png)
.png)
jacek73 napisał(a):świetna ta Twoja relacja śledzę ją bacznie i odkrywam Vis Pozdrawiam
beatabm napisał(a):Stiniva piękna ale ten tłum![]()
![]()
jak tam byłam oprócz nas były tylko dwie osoby.
.png)
Obok nas para Angoli, którzy przyszli pieszo, wyjęła szampana

.png)
loverosa napisał(a):Ale najazd ludziówOd strony wody sporo pływadeł.
Katerina napisał(a):I tam właśnie codziennie spotykaliśmy parę Brytyjczyków( około 35 lat, początkowa faza związku)
A może przechodzili jakiś renesans uczuć Habanero napisał(a):Każda z plaż które pokazujesz jest piękna, tylko na niektórych jest za dużo ssaków![]()

.png)
.png)
maslinka napisał(a):napisał(a) maslinka » 08.08.2017 10:07
TomKinS napisał(a):
Jednak proszę, odpowiedz mi, czy nie czujesz, jako polonistka, negatywnego, ..., nie wiem jak to nazwać. Co to jest "fota", "focenie",....
Nie, właśnie jako polonistka nie czuję, ponieważ przede wszystkim jestem językoznawcą. Pisałam językoznawczą pracę magisterską i chociaż było to już dawno temu, jej tematem był właśnie język Internetu
.png)
maslinka napisał(a):beatabm napisał(a):Stiniva piękna ale ten tłum![]()
![]()
jak tam byłam oprócz nas były tylko dwie osoby.
Zazdroszczę takiej przestrzeni. Musiało być pięknieAle pewnie przypłynęliście tam we wrześniu albo w innym maju/czerwcu
![]()
Powrót do Nasze relacje z podróży