Czy tylko ja widzę impresjonizm na tym zdjęciu ?
Kościołów w środku nie lubię zwiedzać ... ale do tego niżej chętnie bym wstąpiła ...
.png)
Patroniusz napisał(a):Przyjażń kielecko-radomska...niebywałe...
Potter napisał(a):Jakoś tak kojarzysz mi się ze starymi malowidłami w jaskiniach... Czyżbyś szła po posiłek dla reszty plemienia ?
Potter napisał(a):Z przeszłości ...
Czy tylko ja widzę impresjonizm na tym zdjęciu ?Toż to prawie jak "Nenufary"
![]()
,Potter napisał(a):Kościołów w środku nie lubię zwiedzać ... ale do tego niżej chętnie bym wstąpiła ...
.png)

.png)

.png)
tony montana napisał(a):Przyznam, że pierwsze foty z Mlini czy okolic mnie nie zaszokowały, ale z odcinka na odcinek jest coraz lepiej
![]()
gusia-s napisał(a):Eeee tam! po zdjęciach jakoś nie widać abyś się "posuneła" aż tak od 2009mysza73 napisał(a):... ja już za stara jestem, żeby po tych kamulcach łazić![]()
...
Sara76 napisał(a):Fajna ta ostatnia "porcja zdjęć", a miasteczko urocze. Ps. Pytałaś przy okazji Dubrownika, gdzie spędziłam tegoroczny urlop więc w czerwcu byliśmy nad Bałtykiem, ale pogoda nas nie rozpieszczała, a za miesiąc jak wszystko dobrze pójdzie będzie Chorwacja (hura, hura, hura). Jak się nauczę zmniejszać zdjęcia to może i jakaś relacja powstanie
Sara76 napisał(a)::lol: Widzę, Agnieszko, że jesteś "na łączach" dawaj zatem kolejną część Waszych niesamowitych zdjęć i komentarzy

.png)
... ale jeszcze tu wrócimy

.png)
.png)
Lednice napisał(a):Bardzo ładny jest ten Cavtat![]()
A jak z plażami w Cavtat
FUX napisał(a):Najfajniejsza na końcu cypelka przy wypożyczalni kajaków. Mała, wśród głazów, jest cień i fala.
Gdzieś tutaj.
https://goo.gl/maps/PEohc
.png)
mysza73 napisał(a):
Nie wiem czy Wy też macie takie spostrzeżenia, ale w tym roku agawy kwitły jak szalone ... to zapewne "zasługa" zeszłorocznego deszczowego lata![]()
![]()
.png)
Powrót do Nasze relacje z podróży