.png)
.png)
Rysio napisał(a):W tą końcówkę nie za bardzo wierzę, choć szczerze powiem nie wiem jak to rzeczywiście dziś wygląda bo 2 ostatnie auta które miałem były metalikami a wcześniejsze Punto to zamierzchła historia bo auto z roku 1995 było więc być może technologia się zmieniła. Pamiętam tylko że przy polerowaniu Sportinga szmatę zawsze miałem żółtą. Zapytam kumpla przy najbliższej okazji czy niemetaliki w Oplu są malowane dwuwarstwowo, albo wezmę jutro białą szmatkę i trochę pasty Tempo i sprawdzę na parkingu przed pracą czy te nowsze autka już szmaty nie farbują
.png)
dids76 napisał(a):Rysio napisał(a):W tą końcówkę nie za bardzo wierzę, choć szczerze powiem nie wiem jak to rzeczywiście dziś wygląda bo 2 ostatnie auta które miałem były metalikami a wcześniejsze Punto to zamierzchła historia bo auto z roku 1995 było więc być może technologia się zmieniła. Pamiętam tylko że przy polerowaniu Sportinga szmatę zawsze miałem żółtą. Zapytam kumpla przy najbliższej okazji czy niemetaliki w Oplu są malowane dwuwarstwowo, albo wezmę jutro białą szmatkę i trochę pasty Tempo i sprawdzę na parkingu przed pracą czy te nowsze autka już szmaty nie farbują
Czyli będziesz kumplom jutro autka polerował??![]()
Qźwa dlaczego nikt nie chce na moim wypróbować![]()
![]()
.png)
.png)
Rysio napisał(a):W tą końcówkę nie za bardzo wierzę, choć szczerze powiem nie wiem jak to rzeczywiście dziś wygląda bo 2 ostatnie auta które miałem były metalikami a wcześniejsze Punto to zamierzchła historia bo auto z roku 1995 było więc być może technologia się zmieniła. Pamiętam tylko że przy polerowaniu Sportinga szmatę zawsze miałem żółtą. Zapytam kumpla przy najbliższej okazji czy niemetaliki w Oplu są malowane dwuwarstwowo, albo wezmę jutro białą szmatkę i trochę pasty Tempo i sprawdzę na parkingu przed pracą czy te nowsze autka już szmaty nie farbują
.png)
Ja dopłaciłem kilka stówek więcej niż Ty i trochę żałuję. Byłoby na opony zimowe lub inne dodatki. Metalik jest ładniejszy i trwalszy , ale co to Cię będzie obchodzić za kilka lat jak auto sprzedasz.hepik napisał(a):1700 pln za dopłatę za lakier metaliczny -zdzierstwo.
krakuscity napisał(a):Ja dopłaciłem kilka stówek więcej niż Ty i trochę żałuję. Byłoby na opony zimowe lub inne dodatki. Metalik jest ładniejszy i trwalszy , ale co to Cię będzie obchodzić za kilka lat jak auto sprzedasz.hepik napisał(a):1700 pln za dopłatę za lakier metaliczny -zdzierstwo.
.png)
Bocian napisał(a):. Ale pamiętaj, że kobiety kupują oczami... Przekonałem się o tym kilka dni temu:)
.png)
Rysio napisał(a):Zapytam kumpla przy najbliższej okazji czy niemetaliki w Oplu są malowane dwuwarstwowo,
dids76 napisał(a):Metalik w słusznym wieku 13lat i nie farbuje
.png)