Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Marek Niedźwiedzki wraca do Trójki

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
goszka
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) goszka » 12.03.2010 09:54

I dlatego ciesze sie, że prace kończę o 16! I słucham trójki już po słynnej nowej audycji! W pracy naród domaga się ciszy, więc nie musze się męczyć!
goszka
Tomasz W
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Tomasz W » 12.03.2010 10:06

Ja też codziennie słucham wynurzeń po 15.00. Wczoraj program usiłował poprowadzić Rafał Ziemkiewicz. Masakra. Całkowicie nie pasuje to do reszty ramówki. Ten program jest z innej bajki. Jest drętwo i na siłę. 8O
Viniu
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Viniu » 12.03.2010 10:28

Ja równiez niestety od kiedy mamy nową audycje czyli po godz. 15:00 wyłączam juz radio w pracy i zapodaję muzykę... w tym tygodniu na tapecie dyskografia Depeche Mode, a w przyszłym będzie Dire Straits :D
klopot
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) klopot » 13.03.2010 21:12

Vjetar
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vjetar » 16.03.2010 08:05

Pan Sobala szczerzy zęby i ma się za zbawcę (najlepszy wynik sondażowy).
Szkoda.
Na fali będzię "ulepszał" dalej...
klopot
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) klopot » 17.03.2010 08:52

Gdzie ta apolityczność? Wczoraj gościem salonu politycznego Trójki był Adam Hoffman, a dzisiaj Janusz Kurtyka. Ciekawe kogo na jutro szykuje nam Michał Karnowski?

Pozdrawiam
Rafał
klopot
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) klopot » 25.03.2010 13:05

Jacek Sobala stwierdził, że Komitet Przyjaciół "Trójki" zbierał pieniądze, by przy krachu abonamentu uwłaszczyć się na publicznym majątku.
Proszę bardzo to się chyba nazywa "rewolucyjna czujność". Okazało się, że Wszyscy którzy nie chcieli zapaści "Trójki", to frajerzy i tylko Pan Sobala poznał się na tym misternym planie, a właściwie spisku. Feliks Dzierżyński wysiada przy nim.
Cały wywiad ze zbawcą "Trójki"

Pozdrawiam
Rafał
Vjetar
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vjetar » 31.03.2010 12:44

Tadadada, tadadaaaaaa.
Jutro w audycji Tu Baron pojawi się syn marnotrawny - no chyba, że to żart promaaprilisowy...
Ciekawe czy przemieni oblicze Trójki? Tej trójki...
Zobaczymy (a raczej usłyszymy).
Vjetar
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vjetar » 01.04.2010 06:24

A dziś życzenia urodzinowe należy składać "3".
Ja dużo jej zawdzięczam.
Dromader
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Dromader » 01.04.2010 08:25

JacYamaha napisał(a): Jutro w audycji Tu Baron pojawi się syn marnotrawny - no chyba, że to żart promaaprilisowy...

Słyszałem dzisiaj w serwisie trójki o 7:00 news, że z uwagi na fakt odnowienia kontuzji oka Massy, Robert Kubica porzechodzi do Ferrari 8O

... niestety zapomniałem, że dzisiaj 01 kwietnia :D

1:0 dla Nich :wink:
goszka
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) goszka » 01.04.2010 10:05

Od rana chodzę ze słuchawkami! Taka okazja, urodziny "naszej" trojki, więc i mnie nie może zabraknąć! :lol: Sto lat!

Z informacji, ze strony trójki "syn marnotrawny" pojawiał sie w audycjach Piotra Barona już od początku tego tygodnia. :D

Mimo mieszanych uczuć, mam nadzieję, że Marek będzie taką jaskółką zmian na stare :lol:

Goszka
Vjetar
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vjetar » 16.04.2010 11:10

Nie tylko MN wraca.
Niespodziewanie wrócił z banicji Jerzy Sosnowski.
goszka
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) goszka » 21.04.2010 07:24

Pytanie czy powrót Sosnowskiego był tylko chwilowy (dobry głos na czas żałoby), czy też coś drgnęło... i będzie juz tylko lepiej
Vjetar
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vjetar » 21.04.2010 07:27

Chyba pan Sobala dobrze wykorzystał czas żałoby (na zakopanie topora wojennego).
Teraz się chwali kolejnym rekordem słuchalności.
Wkrótce wybory...
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 14.05.2010 08:03

Kto nie słucha Trójki Sobali ten łajdak?
Z czyich rąk Sobala bedzie odzyskiwał Polskę?

http://www.youtube.com/watch?v=IOxrZsOEpdc&feature=player_embedded

Zbigniew Hołdys na Twiterze:
Wizyta w Trójce miała nieoczekiwane zakończenie. Po programie dyr. Jacek Sobala na korytarzu ponowił zaproszenie, bym zaczął prowadzić własną audycję w Trójce. Odpowiedziałem, że widziałem jego wystąpienie, w którym nazwał pół narodu łajdakami. Mówił w nim do tłumu "nie bójcie się, odzyskamy Polskę", "łajdacy muszą się bać". Zapytałem czyja jest Polska, skoro ją musi odzyskiwać?
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

Marek Niedźwiedzki wraca do Trójki - strona 5
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2026 Wszystkie prawa zastrzeżone